Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Рекомендований порядок денний:

Дата: 14.03.2018 09:43
Кількість переглядів: 470

Фото без опису

1. Про безоплатне прийняття до комунальної власності Лиманської сільської ради Татарбунарського району Одеської області майна та медичних установ зі спільної власності територіальних громад сіл і міста Татарбунарського району в особі Татарбунарської районної ради Одеської області та затвердження актів приймання – передачі.

Доповідач: Резніченко В.І. – сільський голова.

2. Про безоплатне прийняття до комунальної власності Лиманської сільської ради Татарбунарського району Одеської області майна Лиманської, Трапівської, Новоселицької бібліотек – філій Татарбунарської централізованої бібліотечної системи зі спільної власності територіальних громад сіл і міста Татарбунарського району в особі Татарбунарської районної ради Одеської області та затвердження актів приймання – передачі.

Доповідач: Резніченко В.І. – сільський голова.

3. Про безоплатне прийняття майна та комунальних установ зі спільної власності територіальних громад сіл і міста Татарбунарського району в особі Татарбунарської районної ради Одеської області в комунальну власність Лиманської сільської ради Татарбунарського району Одеської області та затвердження актів приймання – передачі зі спільної власності територіальних громад сіл і міста Татарбунарського району в особі Татарбунарської районної ради Одеської області в комунальну власність Лиманської сільської ради Татарбунарського району Одеської області.

Доповідач: Резніченко В.І. – сільський голова.

4. Про затвердження штатних розписів загальноосвітніх навчальних закладів ( в тому числі дитячих садків) Лиманської сільської ради.

Доповідач: Зенченко Т.Д. - головний спеціаліст – економіст відділу з планування, бюджету та фінансів Лиманської сільської ради.

5. Про розгляд та затвердження Актів обстеження земельних ділянок.

Доповідач: Горбатюк А.І. – в. о. відділу з питань земельних ресурсів, охорони природного середовища, комунального господарства, комунальної власності та будівництва Лиманської сільської ради.

6. Про розгляд листа ПрАТ «Київстар» від 12.03.2018р. № 329/02-15.

Доповідач: Ліщенко Л.В. – головний спеціаліст-землевпорядник відділу з питань земельних ресурсів, охорони природного середовища, комунального господарства, комунальної власності та будівництва Лиманської сільської ради.

7. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь