Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Негода

Дата: 26.01.2018 13:52
Кількість переглядів: 504

Фото без описуНещодавно жителям нашої громади довелося прийняти виклик природної стихії. Це випробування нам вдалося подолати завдяки чуйним, відповідальним, небайдужим до проблем громади людям.
Якщо б не самоорганізація громади, то села й досі були б без освітлення після заметілі, що сталася 18 січня.

Сердечно дякую від себе особисто та від імені всіх мешканців сіл Зарічного, Трапівки, Новоселиці та Лиману, усьому депутатському корпусу, котрі долучилися до загальної справи – допомоги людям, яких заметіль застала в дорозі, розчистки шляхів сполучення з населеними пунктами, відновлення електропостачання. Зараз дорожній рух відновлено повністю.

Окрему подяку в розчищенні доріг та відновленні електропостачання, хочу висловити Кожухаренко Івану Євтихійовичу та Косюрка Михайлу Васильовичу, Борогану Петру Еммануїловичу, Зенченко Силі Олександровичу, Червоненко Володимиру Миколайовичу та Алексєєнко Івану Івановичу, Врємєнко Олександру Григоровичу.
Прохоренко Ігор Федорович, Міловідов Артем Вікторович, Осачий Олександр Іванович та Костякін Вадим Олегович – ці четверо відважних чоловіків, долаючи сильний вітер та заметіль, доставляли хліб ФОП "Червоненко В.М." по селам району! 

Ще раз, від щирого серця, від себе та всіх жителів Лиманської ОТГ, велике, щире дякую!!! Сподіваюсь ми й надалі будемо долати труднощі всі разом!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь