Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

"Стратегічне планування розвитку о'єднаніх територіальних громад"

Дата: 14.02.2018 14:26
Кількість переглядів: 582

Фото без опису   13 лютого Одеським відокремленим  підрозділом установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» в приміщені Лиманської сільської ради пройшов інформаційний семінар на тему: «Стратегічне планування розвитку об’єднаних територіальних громад» на чолі з радником регіонального розвитку Одеського центру місцевого самоврядування Бондаруком Віктором Івановичем.

   В семінарі взяли участь представники Лиманської сільської ради, її виконавчого комітету, в.о. старости с. Трапівка, депутати, директори навчально-виховних комплексів,  представники громадськості, підприємці Лиманської об’єднаної територіальної громади.

   Лиманський сільський голова Резніченко Василь Іванович привітав учасників семінару та повідомив що: Лиманська об’єднана територіальна громада розпочинає процес стратегічного планування розвитку громади.       Метою плану є вироблення та втілення єдиної політики розвитку об’єднаної територіальної громади. Однією з основних складових процесу планування та реалізації стратегії є участь в ньому усіх активних, зацікавлених та компетентних представників громади.

   Експерт Віктор Іванович Бондарук розповів про методологію стратегічного планування місцевого  розвитку, яка складається з наступних тем:

  1.  Ключові принципи стратегічного планування розвитку ОТГ: економічні, соціальні, часові аспекти, середньострокове планування в Україні
  2. Методологія стратегічного планування місцевого розвитку: сталість, основні етапи, залучення громадськості
  3. Склад стратегічного плану розвитку громади: зміст основних розділів, порядок заповнення.
  4. Впровадження стратегії: перелік проектних ідей, технічні, завдання, джерела фінансування.

   Підводячи підсумки семінару, сільський голова подякував насамперед за змістовну інформацію з стратегічного планування місцевого розвитку раднику Одеського центру розвитку місцевого самоврядування Бондаруку В.І. та всім присутнім учасникам, що знайшли час та взяли участь у семінарі. Та запевнив, що будемо разом розробляти стратегію розвитку Лиманської ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь