Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

"Стратегічне планування розвитку о'єднаніх територіальних громад"

Дата: 14.02.2018 14:26
Кількість переглядів: 558

Фото без опису   13 лютого Одеським відокремленим  підрозділом установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» в приміщені Лиманської сільської ради пройшов інформаційний семінар на тему: «Стратегічне планування розвитку об’єднаних територіальних громад» на чолі з радником регіонального розвитку Одеського центру місцевого самоврядування Бондаруком Віктором Івановичем.

   В семінарі взяли участь представники Лиманської сільської ради, її виконавчого комітету, в.о. старости с. Трапівка, депутати, директори навчально-виховних комплексів,  представники громадськості, підприємці Лиманської об’єднаної територіальної громади.

   Лиманський сільський голова Резніченко Василь Іванович привітав учасників семінару та повідомив що: Лиманська об’єднана територіальна громада розпочинає процес стратегічного планування розвитку громади.       Метою плану є вироблення та втілення єдиної політики розвитку об’єднаної територіальної громади. Однією з основних складових процесу планування та реалізації стратегії є участь в ньому усіх активних, зацікавлених та компетентних представників громади.

   Експерт Віктор Іванович Бондарук розповів про методологію стратегічного планування місцевого  розвитку, яка складається з наступних тем:

  1.  Ключові принципи стратегічного планування розвитку ОТГ: економічні, соціальні, часові аспекти, середньострокове планування в Україні
  2. Методологія стратегічного планування місцевого розвитку: сталість, основні етапи, залучення громадськості
  3. Склад стратегічного плану розвитку громади: зміст основних розділів, порядок заповнення.
  4. Впровадження стратегії: перелік проектних ідей, технічні, завдання, джерела фінансування.

   Підводячи підсумки семінару, сільський голова подякував насамперед за змістовну інформацію з стратегічного планування місцевого розвитку раднику Одеського центру розвитку місцевого самоврядування Бондаруку В.І. та всім присутнім учасникам, що знайшли час та взяли участь у семінарі. Та запевнив, що будемо разом розробляти стратегію розвитку Лиманської ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь