Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

У Трапівському НВК відбулося перше засідання Робочої групи зі Стратегічного планування Лиманської об'єднаної громади.

Дата: 01.04.2018 12:51
Кількість переглядів: 422

Фото без опису

   29 березня 2018 року, у Трапівській НВК відбулося перше засідання Робочої групи зі Стратегічного планування Лиманської об'єднаної громади.

   Сільський голова Резніченко Василь Іванович привітав усіх присутніх та подякував за прийняття участі у роботі. Він повідомив, що розпорядженням сільського голови затверджено склад та Положення про робочу групу з розробки Стратегічного плану розвитку Лиманської сільської ради. Василь Іванович закликав учасників робочої групи активно приймати участь, висловлювати свої пропозиції, зауваження з розробки та написання Стратегічного плану Лиманської об’єднаної територіальної громади.

   Віктор Іванович Боднарук, радник з регіонального розвитку Одеського центру розвитку місцевого самоврядування, у доступній формі розповів про етапи стратегічного планування, про необхідність розробки такої Стратегії для нашої нової громади. Це допоможе нам у подальшому розробляти різноманітні проекти для отримання допомоги з Державного Фонду регіонального розвитку, а також від інших донорських організацій, залучати фахівців, забезпечити стабільний розвиток громади. Зараз ми визначали свої сильні і слабкі сторони, наші можливості і ризики, визначали першочергові завдання, які треба вирішувати найближчим часом.

   Стратегічне планування розвитку нашої громади за сприянням робочої групи, надасть змогу нового значення сталого місцевого розвитку об’єднаної територіальної громади та самостійно, виходячи з власних інтересів, визначати і планувати власне майбутнє нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь