Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

3 червня в с. Лиман Лиманської ОТГ відбувся щорічний дитячий фестиваль «Таланти рідного краю».

Дата: 04.06.2018 15:59
Кількість переглядів: 525

Фото без опису3 червня в с. Лиман Лиманської ОТГ відбувся щорічний дитячий фестиваль «Таланти рідного краю».

Сільський голова Резніченко В.І. відкрив захід та звернувся з вітальними словами до колективів та дітей: «Насамперед хочу всіх діточок привітати з закінченням навчального року та Міжнародним Днем захисту дітей – прекрасним святом радості та одвічної надії, яке відзначається в перший день літа. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій та сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовнішим наших обов’язків. Закликаю усіх зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Любі діти! Ви – майбутнє нашого краю, нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України. Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і наш край та батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами. Тому вірте у свій талант дорогі діти, розвивайтеся! Тільки наполегливою працею Ви досягнете хороших результатів. А ми, дорослі, завжди будемо Вас підтримувати! Зі святом Вас!

Юні артисти підготували для  гостей фестивалю жартівливі, театральні, танцювальні та пісенні номери:

 с. Трапівка, танцювальний колектив «Азарт» та «Тудей», співала Дарій Анна «Мамині очі» та «Пісня про маму», худ. реківник Кімліченко Наталя Ігнатівна.

с. Лиман, співали Ткаченко Валерія, Левченко Аліна, Тарасенко Ольга, танцювальний колектив «Чорноморські перлини» худ. керівники Чебанова Л.В. та Фунтікова Т.М. читали вірші дітки з дитячого садочку. Показав свої вміння духовий оркестр, керівник Цижу Сергій Іванович.  

с. Приморське  танцювальний колектив «Дивограй» та «Капітошка», розповідала гуморески Ткаченко Катерина, худ. Керівник Жосан Наталя Анатоліївна.

 с. Рибальське співала пісні Усламова Олена « Діти України» та «Україна моя», читали вірші Телеганенко Карина та Бондаренко Богдан.

По закінченню виступів  настав хвилюючий момент і ведуча свята нагородила кожен колектив, кожну дитину – учасника Грамотою та солодкими подарунками, подякувала дітям за подарований гарний настрій, відзначивши, що наша громада має багато талановитих дітей.

Сподіваємося, ми кожного року будемо зустрічатися та відкривати нові таланти!

         Усі учасники фестивалю зробили спільне фото на пам’ять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь