Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Гарно й урочисто пройшло сьогодні, 8 червня, прощання з дитсадком у Лиманському дошкільному навчальному закладі.

Дата: 08.06.2018 16:34
Кількість переглядів: 519

Фото без описуУрочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики в костюмах і краватках, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. На святi вихованці співали пісень, читали вірші, розігрували сценки, танцювали та грали.

    Випускників вітали завідувач, вихователі, батьки. Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та сільського голови Лиманської сільської ради маленьких випускників привітала перший заступник Лиманського  сільського голови Кометіані Олеся Миколаївна: « -  Ось і виросли малюки, які ще недавно вчилися ходити, говорити. Здається, тільки вчора вони прийшли в садочок – і вже прийшла пора сказати прощальні слова. Попереду школа, перша вчителька, шкільні товариші, перерви, дзвінки, труднощі, відповіді біля дошки, оцінки і домашні завдання. Бажаємо Вам  в добру путь та в добрий час, нехай дорога до нових відкриттів стелиться Вам вишитим маминим рушником! Тож веселого, пізнавального шкільного життя, і нехай у дорослому житті обов’язково здійсняться всі Ваші заповітні мрії!». Заступник вручила маленьким випускникам  у подарунок канцелярські набори та особисто від сільського голови Резніченко Василя Івановича рюкзачки,  для майбутніх шкільних уроків.

…Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам  бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь