Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

12.06.2018 року о 12:00 годині в приміщенні Лиманської сільської ради відбулась десята чергова сесія VII скликання.

Дата: 12.06.2018 17:39
Кількість переглядів: 548

Фото без описуПорядок денний 10 чергової сесії VII скликання:

  1. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в с. Лиман.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с. Лиман.
  3. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с. Лиман.
  4. Про припинення дії договору оренди землі та передачу земельної ділянки у приватну власність в с. Лиман.
  5. Про погодження Лиманською сільською радою надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки в оренду.
  6. Про передачу земельної ділянки комунальному підприємству на праві постійного користування.
  7. Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами у 2018-2019 р. р.
  8. Про організаційні заходи щодо підготовки документації (лотів) до продажу на земельних торгах земельних ділянок комунальної власності або прав на них.
  9. Про затвердження Паспорту прив’язки групи тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності з розміщення кафе-бару та магазину «Ренесанс».
  10. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в рекреаційній зоні «Катранка».
  11. Про встановлення та затвердження податку на майно, в частині плати за землю, на території Лиманської сільської ради на 2019 рік.
  12. Про надання дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с. Трапівка.
  13. Про відмову в наданні у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Трапівка.
  14.  Про відмову в погодженні Лиманською сільською радою надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки у власність.
  15. Про відмову в наданні у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Трапівка.

16. Про комплексну Програму забезпечення епізоотичного та епідеміологічного благополуччя Татарбунарського району  на 2018 – 2020 роки.

17. Про виділення коштів для придбання подарунків до Дня знань першокласникам.

  1. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 44/о - VІІ від 22 грудня 2017 року «Про затвердження бюджету сільської ради на 2018 рік».
  2. Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги.

20. Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги дитині – сироті і дитині, позбавленої батьківського піклування, якій виповнилось 18 років.

21. Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги громадянам на лікування.

  1. Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги на поховання.

23. Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги голові Ради ветеранів.

24. Про встановлення та затвердження оплати за використання води населенням сіл Трапівка, Новоселиця, Зарічне Лиманської сільської ради у КП «Волна».

25. Про передачу в оренду комунального майна Лиманської сільської ради КП «Волна».

26. Про затвердження Положення про роботу фельдшерського пункту рекреаційної зони «Катранка» та його відкриття.

27. Про виділення коштів на придбання медикаментів.

28. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 44/о - VІІ від 22 грудня 2017 року «Про затвердження бюджету сільської ради на 2018 рік».

29. Про встановлення на території Лиманської сільської ради ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців на 2019 рік.

30. Про встановлення на території Лиманської сільської ради ставки акцизного податку для підакцизних товарів.

31. Про податок на майно (в частині транспортного податку).

32. Про місцеві податки на 2019 рік.

33. Про порядок справляння туристичного збору на території Лиманської сільської ради у 2019 році.

34. Про внесення змін та доповнень в рішення Лиманської сільської ради від 05 березня 2018 року № 101/о – VII.

35. Про виділення коштів з місцевого бюджету для співфінансування з місцевого бюджету на придбання обладнання для забезпечення якісної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» Лиманського та Трапівського НВК.

36. Про внесення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради № 46/о - VІІ від 22 грудня 2017 року «Про затвердження штатних розписів структурних підрозділів Лиманської сільської ради».

37. Про внесення змін та доповнень в рішення Лиманської сільської ради від 22 грудня 2017 року № 45/о – VІІ, від 12 січня 2018 року № 70/о - VІІ

38. Про виділення коштів для проведення заходів з локалізації Амброзії полинолистої.

  1. Про  виділення коштів для надання субвенції обласному бюджету для розроблення проектної документації по поточному середньому ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення С162405 Білолісся-Приморське-Російка км 4+400---км 15+500.

40. Про виділення коштів на придбання подарункових наборів переможцям конкурсу на кращий ескіз герба та прапора громади.

41. Різне.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь