Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

23 червня 2018 року в Лиманському Будинку культури відбувся святковий випускний вечір!

Дата: 25.06.2018 10:45
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

Розпочався вечір із вручення атестатів зрілості - про повну загальну середню освіту випускникам одинадцятого класу. Цього року одинадцятий клас закінчили сім учнів. Діти розповіли про свої досягнення та мрії. Класний керівник символічно перерізала стрічки, які досі з’єднували її з учнями – відпускаючи дітей у самостійне, доросле життя.

   Зі вступом у доросле життя, від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та Лиманського сільського голови привітала випускників представник Лиманської сільської ради, перший заступник сільського голови Олеся Миколаївна Кометіані: - « Бажаємо всім вчорашнім школярам впевненості в своїх силах і втілення омріяних задумів. Вирушаючи у далеку й незвідану дорогу візьміть із собою благословення батьків та вчителів, напутні слова, які додадуть Вам віри у завтрашній день. Вітаємо та дякуємо педагогам, наставникам, вихователям. Тим, кого ми пам’ятаємо все життя. Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! В добру путь!».

   Багато теплих слів на адресу вчорашніх школярів сказали батьки, в.о. директора школи Олександр Васильович Федоров і педагоги. Почесні гості побажали випускникам успіхів в житті, вдалого вступу у вищі навчальні заклади, знайти своє справжнє покликання і самореалізуватися в обраній професії.

   Випускники цьогоріч  скажуть школі «прощай». Або, швидше, «до побачення!» Адже як би не склалося життя, ця чудова пора назавжди залишиться в серці. І ще не раз вчорашні випускники будуть повертатися у рідні школи, де їх чекають і де їм завжди раді!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь