Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

20 вересня 2018 року відбулось урочисте відкриття дитячого садочка!

Дата: 20.09.2018 20:37
Кількість переглядів: 449

Фото без описуСьогодні відбулось урочисте відкриття дитячого садочка!

Дитячий садок , що у с. Новоселиця, збудований ще у 1964 році. Відтоді капітальний ремонт там не проводився. А час бере своє. Приміщення перебувало в аварійному стані. Аби провести необхідні роботи та відновити роботу дитсадка, сільською громадою було прийнято виважене рішення направити частину інфраструктурної субвенції саме на папітальний ремонт садочка, та тимчасово призупинити функціонування дитячого садка. Тож оновлений дитячий садок знову прийняв дітлахів в свої обійми. 
На сільське свято прийшли батьки, сільська громада, Лиманський сільський голова Василь Іванович Резніченко . Завітала депутат районної ради Кожухаренко Наталя Григорівна та депутат Одеської обласної ради Антов Трифон Данилович. 
У своєму вітальному слові очільник громади В. І. Резніченко розповів про копітку роботу, яка передувала нинішній події, про активну участь у всіх можливих роботах працівників дитсадка, подякував депутатському корпусу за розуміння та співпрацю, батькам малечі та персоналу дитячого садка за допомогу. Побажав добра, миру та добробуту.
Сільський голова разом депутатами районної та обласної ради перерізали стрічку і всіх запросили оглянути оновлені приміщення дитячого садка.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь