Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

206-річчя села Лиман!

Дата: 27.09.2018 14:22
Кількість переглядів: 369

Фото без опису22 вересня село Лиман відзначило свій 206-й день народження. 
До свята ретельно готувалися. Гостей чекала гарно декорована сцена; виставки робіт місцевих майстринь Левченко Т.Л. та сестер Просенюк; фотовиставка «Ти, я і Наш Лиман». 
З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Резніченко Василь Іванович. «Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливими традиціями і славною історією. Ми близько до серця сприймаємо всі труднощі села, переживаємо невдачі та складні часи, але й щиро радіємо успіхам, пишаємося нашими досягненнями, і з гордістю розповідаємо про чудове село Лиман», ­ зазначив очільник Лиманської громади. 
Свято відкрила заступник сільського голови Кометіані Л.М. Леся Миколаївна привітала всіх односельчан і гостей зі святом, побажала всіляких благ, гарного відпочинку. 
З теплими привітаннями від імені наших сусідів звернулася староста сіл Трапівка, Новоселиця і Зарічне Шевченко Л.О. Самодіяльний колектив «Україночки» Трапівського БК по-справжньому сердечно та щиро вітали лиманчан музичними композиціями та віршами своєї землячки поетеси Галини Лисої.
В концерті брали участь самодіяльні артисти Лиманського Будинку культури, самі маленькі громадяни нашого села – вихованці дитячого садочку «Колосок». Приємним сюрпризом для наших односельців був виступ гурту «Ретро Біт» з міста Татарбунари, самодіяльних колективів Ізмаїльського Центру культури і спорту лауреати міжнародних премій НВА «Сударушка», НВА «Катлабухские голоса», ВА «Ретро», солісти С. Нейчев і М. Анісімова під керівництвом Чілік Л.Г. 
Про достойний відпочинок для своїх односельчан подбала сільська рада. Для дітлахів діяв розважальний майданчик з різноманітними атракціонами, повітряними кульками, конкурсами, сувенірами та солодкою ватою. На дорослих чекала лотерея , смачна шурпа, дискотека. 
День видався сонячним, не по-осінньому теплим. Радість і піднесений настрій панували навколо!
Сподіваємося що це яскраве і незабутнє свято матиме продовження, а все нове і цікаве обов´язково стане традицією.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь