Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Відбулося засідання 13-ї чергової сесії VII-го скликання Лиманської сільської ради

Дата: 04.12.2018 22:37
Кількість переглядів: 348

Сьогодні,  о 12:00 годині в приміщенні Лиманської сільської ради,  відбулося засідання 13-ї чергової сесії VII-го скликання. На засіданні розглядалися  такі питання:Фото без опису   

1.            Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в рекреаційній зоні «Катранка».

2.            Про розгляд заяви ТОВ «Мрія-Катранка».

3.            Про перенесення розгляду заяви гр. Арікової В.І.

4.            Про внесення  змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради №170/о-VII від 12 червня 2018 року «Про встановлення та затвердження податку на майно, в частині плати за землю, на території Лиманської сільської ради на 2019 рік».

5.            Про відмову в наданні згоди на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

6.            Про відмову членам ТРТГВБСТ «Сонечко».

7.            Про затвердження Актів з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

8.            Про подовження терміну надання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду на розгляд та затвердження.

9.            Про передачу в короткострокову оренду земельних ділянок в рекреаційній зоні «Катранка».

10.          Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с. Лиман.

11.          Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бондаренко Ю.В. в с. Лиман, вул. Миру, № 173.

12.          Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Степановій Л.С. для ведення особистого селянського господарства на території Лиманської сільської ради  (за межами населеного пункту с. Лиман).

13.          Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с. Лиман.

14.          Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення Лиманської сільської ради.

15.          Про внесення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради № 166/о-VIIвід 12 червня 2018 року «Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами в 2018-2019 р.р.».

16.          Про розгляд листа НПП «Тузлівські лимани».

17.          Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Лиманської сільської ради за межами населеного пункту с. Лиман.

18.          Про розгляд заяви гр. Чербаджиєвої Г.В.

19.          Про внесення змін та доповнень в додаток до рішення Лиманської сільської ради № 51від 25 лютого1997 року «Про надання земельних ділянок в приватну власність та постійне користування».

20.          Про затвердження проекту Меморандуму про співпрацю та взаємодію, як типовий в діяльності сільської ради.

21.          Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Трапівка.

22.          Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Лиманської сільської ради за межами населеного пунктус. Трапівка, с. Зарічне.

23.          Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шерстюк Г.Г. в с. Трапівка, вул. Суворова, 66.

24.          Про затвердження розпоряджень Лиманськогосільського голови.

25.          Про внесення змін та доповнень  до рішення Лиманської сільської ради № 44/о-VІІ від 22 грудня 2017 року «Про затвердження бюджету сільської ради на 2018 рік».

26.          Про делегуванняповноваженьТатарбунарськійрайоннійраді на 2019 рік з реалізаціїдержавних та обласних программ соціальногозахистунаселення.

27.          Про затвердженнясільськоїПрограми  «Шкільний автобус» на 2018 – 2020 роки.

28.          Про затвердженнядоговорів на виконанняробіт.

29.          Про відмову в розміщенні комунікаційного обладнання ПрАО «ВФ Україна».

30.          Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги громадянам.

31.          Про Звіт з фінансово-господарської діяльності Комунального підприємства «Волна», Комунального підприємства «СІЛЬКОМУНГОСП ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАТАРБУНАРСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ"Лиманської сільської ради.

32.          Про затвердження проектно – кошторисної документації на «Поточний  ремонт Комунального закладу «Лиманський навчально–виховний комплекс «Загальноосвітня школа I-III ступенів – Дошкільний навчальний заклад» у с. Лиман, Татарбунарського району, Одеської області».

33.          Про затвердження проектно – кошторисної документації на  «Капітальний  ремонт адміністративної будівлі в с. Лиман Татарбунарського району Одеської  області».

34.          Про затвердження проектно – кошторисноїдокументації на «Капітальний   ремонтта благоустрій  будівлі біля колодязю с. Лиман Татарбунарського району Одеської  області».

35.          Про затвердження переліку проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування  інфраструктури Лиманської  сільської ради у 2018  році, за рахунок економії.

36.          Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність.

37.          Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь