Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Лиманська сільська рада оголошує конкурс!

Дата: 13.12.2018 14:20
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

Лиманська сільська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності  які будуть залучені до проведення незалежної оцінки земельних ділянок, які знаходяться в комунальній власності Лиманської сільської ради  Татарбунарського району Одеської області  в 2018-2019 рр на території с. Лиман  Татарбунарського району Одеської області.

Конкурс відбудеться за адресою: Одеська область, Татарбунарський р-н, с. Лиман вул. Героїв України,   47-А,  кабінет сільського голови.

Документи на участь у конкурсі приймаються сільською радою в тридцятиденний термін з дня опублікування оголошення.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися  відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності які будуть залучені до проведення незалежної оцінки земельних ділянок та об’єктів комунальної власності які знаходяться в комунальній власності Лиманської сільської ради Татарбунарського району Одеської області в 2018-2019рр на території с. Лиман внесених  в перелік, які можуть підлягати першочерговому продажу згідно рішення сесії № 205/о-VІІ від 11 вересня 2018 року, затвердженого рішенням Лиманської сільської ради  № 206/о-VІІ від 11.09.2018 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь