Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Відбулося засідання 15-ї чергової сесії VII-го скликання Лиманської сільської ради

Дата: 14.02.2019 20:48
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

14 лютого 2019 року о 12:00 годині в приміщенні Лиманської сільської ради,  відбулося засідання 15-ї чергової сесії VII-го скликання. На засіданні розглядалися  такі питання:   

Порядок денний 15 сесії 14 лютого 2019 року

 

  1. Про подовження терміну дії договору на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в рекреаційній зоні «Катранка».
  2. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  3. Про перенесення розгляду заяв.
  4. Про несення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради від 12 червня 2018 року № 170/о – VII «Про встановлення та затвердження податку на майно, в частині плати за землю, на території Лиманської сільської ради на 2019 рік».
  5. Про внесення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради від 12 червня 2018 року № 166/о – VII «Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами в 2018-2019 р.р.».
  6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою.
  7. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі.
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою.
  9. Про відмову в наданні згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с. Лиман.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) с. Зарічне.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вєтрогон Тамари Іванівни с. Зарічне, вул. Миру, 50.
  13. Про затвердження проекту із землеустрою щодо надання земельних ділянок в довгострокову оренду ФОП Іванченко Світлані Володимирівні для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.
  14. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою  щодо надання земельних ділянок в довгострокову для будівництва і обслуговування будівель торгівлі с. Трапівка, Новоселиця, Зарічне.
  15. Про надання згоди на укладання додаткових угод до договорів.
  16. Про погодження Лиманською сільською радою надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки у власність.
  17. Про укладання договору на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) с. Новоселиця.
  18. Про затвердження паспорту прив’язки тимчасової споруди   торгівельного та іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності (з реалізації продуктових товарів) ФОП Бахшиянц О.М.
  19. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі.
  20. Про делегування представників Лиманської сільської ради до Госпітальної ради госпітального округу № 8 Одеської області.
  21. Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Лиманської сільської ради Татарбунарського району Одеської області комп’ютерного обладнання.
  22. Про затвердження розпоряджень Лиманського сільського голови.
  23. Про виділення коштів на проведення заходів, надання матеріальної допомоги пільговому контингенту, придбання подарункових наборів.
  24. Про затвердження проектно - кошторисної документації на «Капітальний ремонт сцени, заміна вікон і дверей у будівлі Будинку Культури в с. Лиман Татарбунарського району Одеської області».
  25. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 315/о - VІІ  від 21 грудня 2018 року «Про затвердження сільського  бюджету Лиманської  сільської ради на 2019 рік»
  26. Про виділення коштів для надання субвенції КНП «ТЦПМСД» Татарбунарської районної ради Одеської області для забезпечення надання своєчасної, повної, якісної первинної допомоги жителям Лиманської сільської ради.
  27. Про приведення у відповідність діючому законодавству статут КП «Волна».
  28. Про передачу в оренду майна КП «СІЛЬКОМУНГОСП ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАТАРБУНАРСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ».
  29. Про передачу в оренду майна КП «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАТАРБУНАРСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ».
  30. Про затвердження Положення про порядок надання цільової адресної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян.
  31. Про перенесення розгляду листа УСЗН Татарбунарської районної державної адміністрації Одеської області.
  32. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради від 12 червня 2018 року № 192/о - VII «Про порядок справляння туристичного збору на території Лиманської сільської ради у 2019 році».
  33. Про умови оплати праці сільського голови Лиманської сільської  ради.
  34. Про надання цільової адресної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян.
  35. Про затвердження Контракту з директором комунального закладу «Лиманський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Лиманської сільської ради Татарбунарського району Одеської області.
  36. Про затвердження звіту Лиманської сільської ради Татарбунарського району про виконання сільського бюджету Лиманської сільської ради за 2018 рік.
  37. Про затвердження Стратегічного плану розвитку Лиманської громади на 2019-2025 роки.

38. Різне



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь