Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

21 березня о 12:00 годині в приміщенні Лиманської сільської ради відбулась 16 сесія 7-го скликання.

Дата: 21.03.2019 21:25
Кількість переглядів: 442

Фото без опису Сьогодні, 21 березня о 12:00 годині в приміщенні Лиманської сільської ради, відбулося засідання 16-ї чергової сесії VII-го скликання. Сесійному зібранню передували засідання постійних комісій сільської ради, в яких приймали участь посадові особи та спеціалісти сільської ради, депутатський корпус та детально опрацювали усі питання порядку денного.
Також, сьогодні депутатським корпусом було запропоновано оприлюднення відвідуваності депутатами засідання сесій.
Так, на засіданні 16-ї чергової сесії VII-го скликання з 14 депутатів були присутні 8, а саме:
Будяченко Г.Г., Карпенко І.В., Кирган М.В., Кожухаренко І.Є., Лященко Л.І., Смірнов В.В., Федоров О.В., Шевченко О.С.;
Відсутні: Бахшиянц А.В., Врємєнко О.Г., Іванченко К.Є., Кожухаренко О.К., Косюрка М.В., Червоненко В.М.

На засіданні розглядалися  такі питання: 

  1. Про розірвання договору на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в рекреаційній зоні «Катранка».
  2. Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності,  які  будуть  залучені до проведення  незалежної     оцінки земельних ділянок комунальної власності в 2019 році на території Лиманської сільської ради Татарбунарського району Одеської області.
  3. Про  відмову  в  наданні згоди на викуп земельної ділянки.
  4. Про відмову в наданні згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в рекреаційній зоні «Катранка».
  5. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в рекреаційній зоні «Катранка».
  6. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в межах населеного пункту с. Лиман.
  7. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за межами населеного пункту с. Лиман.
  8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту с. Лиман.
  9. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Лиман.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в межах населеного пункту с. Лиман.
  11. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в межах населеного пункту с. Лиман.
  12. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в межах населеного пункту с. Зарічне.
  13. Про подовження договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в межах населеного пункту с. Трапівка. 
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту с. Трапівка.            
  15. Про відмову в наданні земельних ділянок у власність. 
  16. Про подовження ПрАТ «Київстар» терміну дії договору оренди землі.
  17. Про погодження Лиманською сільською радою надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки у власність.
  18. Про затвердження Статуту пришкільного табору відпочинку «Сонечко» КЗ «Лиманський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Лиманської сільської ради Татарбунарського району Одеської області.
  19. Про затвердження Статуту пришкільного табору відпочинку «Веселка» КЗ «Трапівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Лиманської сільської ради Татарбунарського району Одеської області.
  20. Про взяття Лиманською сільською радою зобов’язань стосовно забезпечення фахівця з вищою освітою медичних (фармацевтичних) спеціальностей на строк не менше ніж три роки безоплатним користуванням житлом з опаленням і освітленням у межах установлених норм.
  21. Про взяття Лиманською сільською радою зобов’язань стосовно забезпечення фахівця з вищою освітою педагогічних спеціальностей на строк не менше ніж три роки безоплатним користуванням житлом з опаленням і освітленням у межах установлених норм.
  22. Про затвердження розпоряджень Лиманського сільського голови.
  23. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 315/о - VІІ  від 21 грудня 2018 року «Про затвердження сільського бюджету Лиманської  сільської ради на 2019 рік».
  24. Про виділення коштів на проведення заходів, надання матеріальної допомоги пільговому контингенту, придбання подарункових наборів.
  25. Про внесення змін та доповнень до додатку № 1 рішення Лиманської сільської ради від 14  лютого  2019 року № 367/о – VII «Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради від 12 червня 2018 року № 192/оVII «Про порядок справляння туристичного збору на території Лиманської сільської ради у 2019 році».
  26. Про затвердження калькуляції та встановлення вартості на деякі комунальні послуги, що надаються КП «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАТАРБУНАРСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» у 2019 році.
  27. Про внесення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради від 21 грудня 2018 року № 313/о – VII «Про затвердження калькуляції та встановлення вартості на деякі комунальні послуги, що надаються КП «СІЛЬКОМУНГОСП ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАТАРБУНАРСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» у 2019 році».
  28. Про передачу в оренду приміщень адміністративної  будівлі управління курортом «Катранка».
  29. Про  передачу в оренду  комунального майна – частини харчоблоку КЗ «Трапівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів –ДНЗ».
  30.   Про надання  цільової адресної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян.
  31. Про надання згоди на передачу майна КП «СІЛЬКОМУНГОСП ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАТАРБУНАРСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» в суборенду ПрАТ «ВФ Україна».
  32.   Різне.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь