Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Естафета пам’яті «Слава визволителям України»

Дата: 15.04.2019 20:35
Кількість переглядів: 358

 

Фото без описуСьогодні голова громади Василь Резніченко разом із в.о. старости сіл Трапівка, Новоселиця та Зарічне Людмилою Шевченко, прийняли участь у районній естафеті пам’яті «Слава визволителям України». Естафету урочисто прийняли від членів Татарбунарської районної спілки ветеранів у фойє Лиманського НВК. Учні виступили зі щирими привітаннями та словами подяки ветеранам за дароване життя і побажали всім мирного неба над головою, що, на даний час, є найважливішою проблемою нашої країни. Після проведення урочистостей всі присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів у Великій Вітчизняній війні хвилиною мовчання. 
Після цього Лиманська громада передала естафету сусідньому селу Приморське. «Естафета «Слава визволителям України» є однією із тих акцій, які єднають наш народ, вселяють гордість і бережуть пам’ять про героїчні подвиги воїнів-визволителів», – наголосив голова громади, вітаючи приморчан та побажав їм, щоб слава визволителів України збереглася у віках, сприяла утвердженню у нашому суспільстві патріотизму, справедливості, миру і добра.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь