Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

9 травня, в селі Лиман, в парку Перемоги, біля пам’ятника загиблих воїнів-односельців відбувся мітинг-реквієм присвячений 74-й річниці Дня Перемоги над німецькими окупантами.

Дата: 09.05.2019 13:40
Кількість переглядів: 395

Фото без опису

9 травня, в селі Лиман, в парку Перемоги, біля пам’ятника загиблих воїнів-односельців відбувся мітинг-реквієм присвячений 74-й річниці Дня Перемоги над німецькими окупантами. Жителі села вшанували хвилиною мовчання односельців, які не повернулися з війни, віддавши своє життя за нашу свободу та поклали квіти до пам’ятника загиблих воїнів.

На мітингу зі словами глибокої поваги до ветеранів війни, а також вітанням з великим святом Перемоги до всіх присутніх звернулися Лиманський сільський голова Василь Резніченко та голова спілки ветеранів Колісніченко Іван Васильович. «Пам’ять про тих, чиє життя обгоріло у пеклі війни, ще довго буде нагадувати людству про неприпустимість повторення трагічних сторінок історії. На жаль, не всі усвідомлюють ці істини. І сьогодні знов на українській землі проливається кров її захисників, знов найкращі її сини виборюють право на свою свободу і незалежність. Проте я глибоко переконаний – українці вистоять, переможуть і житимуть у вільній, заможній демократичній державі. Адже захисники сучасної України – це нащадки славних воїнів Другої світової війни, які пам’ятають про подвиги своїх дідів і прадідів і надихаються їх героїзмом», - наголосив очільник Лиманської громади.

Слова вдячності за своє щасливе дитинство від молодого покоління ветеранам висловили учні Лиманського НВК, вихованці та учасники художньої самодіяльності сільського будинку культури.

Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Будемо ж гідні ратного і трудового подвигу наших батьків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край. Нехай земля радує щедрим колосом, а чисте, мирне небо - сонячними погожими днинами, рясним, своєчасним дощем.

По закінченню урочистостей всіх було запрошено на поминальний обід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь