Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Прощавай садок дитячий, зустрічай нас, перший клас!»

Дата: 07.06.2019 15:17
Кількість переглядів: 472

Фото без опису

Випускний бал у дитячому садку – одне з найперших свят, що знаменує перехід дітей на новий етап життя. Швидко й непомітно пролетів безтурботний час дитинства для дошкільнят Лиманської громади. Прийшла пора прощатися з дитсадком та готуватися до довгого і цікавого періоду навчання в школі.

Колектив садочку разом із батьками випускників доклали чимало зусиль, щоб випускний бал був хвилюючим та приємним святом.

Урочисті, яскраві зали Лиманського та Трапівського дитячих садків, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей - усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. І ось перші звуки прощального вальсу, яскраві таночки, веселі пісні, а сум огортає душу. Сльозинки котяться по обличчях вихователів і батьків, а діти наївно та щиро посміхаються їм у відповідь. У своїх віршах маленькі випускники прославляли садочок, прощалися з улюбленими іграшками, висловлювали свої мрії на майбутнє, дякували усім працівникам за щиру турботу. Слова вдячності малята висловили тим, хто протягом кількох років допомагав їм пізнавати світ, рости вихованими, здоровими і чуйними, тим, хто піклувався і дбав про них.

Дітки були нагороджені грамотами випускника дошкільного навчального закладу та отримали у подарунок шкільне приладдя від виконавчого комітету Лиманської сільської ради.

Свято минуло швидко, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – підготовка до школи. Успіхів вам, дітки, а батькам терпіння і мудрості!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь