Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

24 грудня 2019 року відбулась остання в цьому році, 23 чергова сесія 7-го скликання.

Дата: 24.12.2019 22:00
Кількість переглядів: 280

Шановні жителі громади!

24 грудня відбулась завершальна сесія Лиманської сільської ради 2019 року. Ми підвели підсумки 12-місячної праці і водночас дали старт справам наступного року.
Сьогодні ми прийняли головний фінансовий документ Лиманської об'єднаної громади, - бюджет на 2020 рік.
Хочу від себе подякувати за плідну роботу членів виконавчого комітету, депутатського корпусу, працівників апарату сільської ради та комунальним підприємствам. Разом - ми міцна команда, яка працює задля розвитку всієї Лиманської ОТГ. Рік, який минає, був непростим, але у наших хай невеликих, але вагомих перемогах та успіхах є велика праця кожного з вас.
Вдячний усім нашим аграріям, бізнесу, працівникам медичної сфери, освітянам, вихователям, працівникам культури, засобам масової інформації, правоохоронцям, службі МНС та усім жителям нашої громади. Для мене важлива кожна людина, кожен з вас.
Вірю, наступний 2020 рік стане ще успішнішим для усіх нас. Попереду - ще більше звершень та перемог, бо разом ми створюємо нове життя Лиманської об'єднаної громади, в якій комфортно, безпечно, зручно й затишно має бути всім, - від малого до великого.
Хотів би закликати й надалі об'єднувати наші зусилля задля подальшого впевненого розвитку, підтримки один одного, аби досягти поставлених цілей, і працювати на результат
Напередодні різдвяних та новорічних свят згадаймо, як важливо творити добро, нести світло, вірити й любити - своє село, громаду, нашу квітучу Бессарабію та Україну.


З прийдешніми святами!

Лиманський сільський голова Василь Резніченко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь