Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

24 грудня 2019 року відбулась остання в цьому році, 23 чергова сесія 7-го скликання.

Дата: 24.12.2019 22:00
Кількість переглядів: 267

Шановні жителі громади!

24 грудня відбулась завершальна сесія Лиманської сільської ради 2019 року. Ми підвели підсумки 12-місячної праці і водночас дали старт справам наступного року.
Сьогодні ми прийняли головний фінансовий документ Лиманської об'єднаної громади, - бюджет на 2020 рік.
Хочу від себе подякувати за плідну роботу членів виконавчого комітету, депутатського корпусу, працівників апарату сільської ради та комунальним підприємствам. Разом - ми міцна команда, яка працює задля розвитку всієї Лиманської ОТГ. Рік, який минає, був непростим, але у наших хай невеликих, але вагомих перемогах та успіхах є велика праця кожного з вас.
Вдячний усім нашим аграріям, бізнесу, працівникам медичної сфери, освітянам, вихователям, працівникам культури, засобам масової інформації, правоохоронцям, службі МНС та усім жителям нашої громади. Для мене важлива кожна людина, кожен з вас.
Вірю, наступний 2020 рік стане ще успішнішим для усіх нас. Попереду - ще більше звершень та перемог, бо разом ми створюємо нове життя Лиманської об'єднаної громади, в якій комфортно, безпечно, зручно й затишно має бути всім, - від малого до великого.
Хотів би закликати й надалі об'єднувати наші зусилля задля подальшого впевненого розвитку, підтримки один одного, аби досягти поставлених цілей, і працювати на результат
Напередодні різдвяних та новорічних свят згадаймо, як важливо творити добро, нести світло, вірити й любити - своє село, громаду, нашу квітучу Бессарабію та Україну.


З прийдешніми святами!

Лиманський сільський голова Василь Резніченко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь