Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

"Доступна медицина" в Лиманській ОТГ

Дата: 17.03.2020 13:53
Кількість переглядів: 319

Фото без описуУ Лиманській сільській лікарській амбулаторії сімейної практики та медицини з'яви-вся новий автомобіль Renault Duster та набір сучасного обладнання для телемеди-цини. В рамках програми "Доступна медицина" оснащення сільських медичних за-кладів здійснюється безкоштовно. Завдяки своєчасно поданій заявці на участь у цій загальнодержавній програмі головний лікар Татарбунарського центру первинної медико-санітарної допомоги Татарбунарский Цпмсд (Світлана Стогній) спільно з керівництвом області і рай-ону, а також за активної участі Лиманської сільської ради забезпечили отримання та доставку автомобіля, необхідного для надання першої медичної допомоги населен-ню.

Ключі від машини та медичне обладнання головний лікар ЦПМСД Світлана Стогній урочисто вручила сільському голові Лиманської ОТГ Василий Резниченко. Він подя-кував від себе особисто, від депутатського корпусу та від усіх жителів громади за таку важливу допомогу. Адже тепер медичні послуги стануть доступними для всіх сіл громади.

Нагадаємо, у 2018 році стартувала президентська програма “Доступна медицина”, у рамках якої здійснюється будівництво амбулаторій та закупівля службових автомо-білів для лікарів, що працюють у сільській місцевості. Кошти на транспорт визначи-ло Міністерство регіонального розвитку та будівництва України для підготовлених амбулаторій, які можуть надавати доступну первинну медичну допомогу.
#Доступна_медицина
#ЛиманськаОТГ
#Renault_Duster



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь