Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Відбулась перша установча сесія VIII скликання Лиманської сільської ради.

Дата: 07.12.2020 17:23
Кількість переглядів: 321

7 грудня відбулося перше пленарне засідання першої (установчої) сесії Лиманської сільської ради восьмого скликання, у роботі якої взяли участь 21 новообраний депутат із 22 та новобраний сільський голова Василь Резніченко.

Найперше, голова Лиманської СТВК Тетяна Дяченко поінформувала присутніх про підсумки виборів депутатів та сільського голови і визнання їх повноважень.

Голова та депутати склали присягу, в якій пообіцяли чесно і сумлінно виконувати свої обов’язки перед громадою, дотримуючись законодавства.

У своєму зверненні до депутатів Василь Резнічекно закликав усіх об’єднуватись та ефективно працювати на благо громади. За пропозицією сільського голови було затверджено порядок денний першого пленарного засідання першої сесії сільської ради, який передбачав вирішення ряду організаційних питань та обрання керівного складу сільської ради, старост сіл Приморське та Трихатки, Зарічне, Новоселиця та Трапівка, а також формування постійних депутатських комісій тощо.

Секретарем Лиманської сільської ради шляхом таємного голосування обрали Ірину Карпенко, на посаду заступника депутати затвердили Кометіані Олесю.

Наступним рішенням депутати затвердили регламент Лиманської сільської ради восьмого скликання. Також затвердили структуру та чисельність апарату селищної ради та її виконавчих органів.

Утворили 3 постійні депутатські комісії: з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту, гуманітарних та соціальних питань, в яку увійшли:

Гетманець Анжела

Продан Анна

Бєлий Володимир

Будяченко Геннадій

Врєменко Олександр

Лисинюк Наталя

Карпенко Ірина;

комісію з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій, міжнародного співробітництва та комунальної власності, ЖКГ та енергозбереження та транспорту, в яку увійшли:

Чебан Віталій

Смірнов Віктор

Аргіров Михайло

Лященко Людмила

Колєснік Микола

Нєйчев Олександр

Крайник Володимир;

комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, в яку увійшли:

Іваненко Ірина

Шевченко Олександр

Рубанська Ірина

Мащенко Лариса

Кожухаренко Іван

Кожухаренко Олександр

Медвєдєв Олександр

Ткаченко Артем

Затвердили положення про них та персональний склад кожної.

Наступним рішенням депутати затвердили персональний склад виконавчого комітету селищної ради 8 скликання. Так, членами виконкому стали:

Резніченко Василь

Кометіані Олеся

Карпенко Ірина

Чіфліклій Дмитро

Чебан Сергій

Кожухаренко Юлія

Дяченко Анжеліка

Алєксєєнко Ганна

Бєла Інна

Ткаченко Світлана

Ведута Світлана

Зформували керівний склад Лиманської сільської ради та затвердили старост сіл об’єднаної територіальної громади. Так, старостою сіл Приморське та Трихатки затверджено Чебана Сергія, а старостою сіл Зарічне, Новоселиця, Трапівка – Чіфліклій Дмитра.

Також депутати прийняли рішення про початок реорганізації Приморської сільської ради шляхом приєднання до Лиманської сільської ради.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь