Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Лиманська сільська рада повідомляє про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад фінансового відділу Лиманської сільської ради

Дата: 14.12.2020 20:52
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови КМУ від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» Лиманська сільська рада ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантних посад начальника фінансового відділу, головного бухгалтера фінансового відділу та головного спеціаліста фінансового відділу.

 

У зв'язку з обмеженнями приймання відвідувачів в адміністративній будівлі Лиманської сільської ради на період карантину через  поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), особи, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі подають документи в ІІ етапи:

І. Надсилають документи в електронній формі:

  • скановану копію (або фотокопію) документа про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня
  • скановану копію (або фотокопію) документа, який посвідчує особу;
  • скановану копію (або фотокопію) військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);
  • резюме для встановлення відповідності кваліфікаційним вимогам до вакантних посад, на які оголошено конкурс.

 ІІ. Після розгляду документів, у разі відповідності кваліфікаційним вимогам до посади, необхідно  надати в паперовому вигляді:

  • заяву про участь у конкурсі;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).
  • згоду на обробку персональних даних відповідно до законодавства про захист персональних даних.

Важливо! У разі, якщо подана інформація або документи не відповідають вимогам, визначеним в оголошенні про конкурс на заміщення відповідної вакантної посади, заповнені документи не розглядаються.

Кваліфікаційні вимоги до вакантних посад, на які оголошено конкурс, та повний перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсі, розміщені на офіційному сайті ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ради.

 Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду начальника фінансового відділу:  вища економічна освіта не нижче освітнього ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, стаж роботи за фахом в фінансовій сфері на державній службі чи в органах місцевого самоврядування не менше 5-ти років. Знання основ діловодства, впевнений користувач ПК, досвід роботи з комп’ютерними спеціалізованими програмами Microsoft Office Excel, АІС «Місцеві бюджети», «Logica».

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду головного бухгалтера фінансового відділу:  вища  економічна освіта не нижче освітнього ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, стаж роботи за фахом в фінансовій сфері на державній службі чи в органах місцевого самоврядування не менше 5-ти років. Знання основ діловодства, впевнений користувач ПК, досвід роботи з комп’ютерними спеціалізованими програмами Microsoft Office Excel, АІС «Місцеві бюджети», «Logica», програмою 1С.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста фінансового відділу:  вища економічна освіта не нижче освітнього ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, стаж роботи за фахом в фінансовій сфері на державній службі чи в органах місцевого самоврядування не менше 5-ти років. Знання основ діловодства, впевнений користувач ПК, досвід роботи з комп’ютерними спеціалізованими програмами Microsoft Office Excel, АІС «Місцеві бюджети», «Logica», програмою 1С.

 

Додаткова інформація за телефоном:

 (095) 3124177.

Електронна адреса: lymanska_otg@ukr.net 

 

 Інформація щодо можливості проходження співбесіди для ознайомлення з посадовими обов’язками та умовами оплати праці надається:

68141, Одеська область, Білгород-Дністровський р-н, с. Лиман, вул. Героїв України, буд. 47 А

Документи приймаються протягом 30 календарних днів із дня оголошення конкурсу.

Дата проведення конкурсу: 14 січня 2021 року о 10.00 год., в приміщенні Лиманської сільської ради за адресою: 68141, Одеська область, Білгород-Дністровський р-н, с. Лиман, вул. Героїв України, буд. 47 А.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь