Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Друга позачергова сесія Лиманської сільської ради

Дата: 16.12.2020 18:53
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

16 грудня 2020 року відбулася друга позачергова сесія Лиманської сільської ради VIII скликання.  У роботі взяли участь 20 депутатів сільської ради, перший заступник сільського голови, секретар, керівники структурних підрозділів сільськоїї ради та її виконавчого комітету.

На сесії розглядалися наступні питання:

1.  Про надання згоди щодо входження Лиманської сільської ради Білгород - Дністровського району Одеської області до складу засновників комунальних закладів освіти, що розташовані на території Лиманської територіальної громади.

2.  Про надання згоди на прийняття до комунальної власності майна закладу освіти, що розташований на території Лиманської територіальної громади.

3.  Про надання згоди на прийняття до комунальної власності  бібліотечного фонду та майна бібліотек - філій, що розташовані на території Лиманської територіальної громади.

4.  Про надання згоди на прийняття до комунальної власності майна структурного підрозділу Комунального некомерційного підприємства «Татарбунарський центр первинної медико-санітарної допомоги», що розташовані на території Лиманської сільської ради.

5.  Про надання згоди на прийняття до комунальної власності рухомого та нерухомого майна ЦНАП – Відділ надання адмінпослуг та інформаційної діяльності.

6.  Про надання згоди на прийняття до комунальної власності майна державної власності ЦНАП – Відділ надання адмінпослуг та інформаційної діяльності.

7.  Про надання згоди на прийняття до комунальної власності рухомого та нерухомого майна Територіального центру соціального обслуговування, що розташовані на території Лиманської територіальної громади.

8.  Про призначення керівника КП «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАТАРБУНАРСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь