Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Обстеженя умов проживання 4 сімей, в яких виховується 8 дітей.

Дата: 04.03.2021 15:14
Кількість переглядів: 217

Фото без описуДіяльність служби у справах дітей Лиманської сільської ради базується на захисті прав та інтересів дітей. Проведення профілактичних рейдів – це одна з форм роботи, метою якої є запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, профілактика дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та надання їм захисту та підтримки.

03 березня 2021 року, начальником служби у справах дітей - Юлією Кожухаренко, спільно з провідним фахівцем із соціальної роботи – Маргаритою Бондарюк, проведено рейд на території села Лиман, в ході якого обстежено умови проживання у 4 сім’ях, в яких виховується 8 дітей.

За результатами рейдового заходу складені акти обстеження житлово-побутових умов, з батьками проведені індивідуально-профілактичні бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей.

Як свідчить практика, постійні рейдові заходи дають позитивні результати. У більшості сімей, побутові умови відповідають нормам. Батьки, знаючи, що перебувають під особим контролем, відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти жили в гарних умовах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь