Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Правильний вибір професії та її значення для держави і особистості

Дата: 26.03.2021 15:48
Кількість переглядів: 215

Фото без описуЯк добре, що не потрібно чекати ні хвилини,

щоб почати робити світ кращим


Анна Франк

 

 

 

 

Правильний вибір професії та її значення для держави і особистості

 

Сьогодні, як ніколи, постає гостра необхідність саме правильно обрати професію. Ситуація на трудовому ринку в нашій країні та і загалом, у світі, вже більше року дуже не стабільна. Через пандемію сотні підприємств зупинили свою діяльність і тисячі людей залишилися без робочих місць. А це означає, що про тіньову конкуренцію за робочі місця, яка була раніше, мова не йде, тут йдеться про відкриті змагання - слід бути кращим з 10-20 спеціалістів, аби отримати бажане робоче місце. Щоб бути кращим, потрібно добре вміти робити свою справу, а для цього, як відомо – любити те, чим займаєшся.

Саме це доносила провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Валентина Касаткіна-Белікчі присутнім на батьківських зборах Шабівського ЗЗСО №1, які  відбулися 26.03.2021 року в он-лайн режимі за допомогою платформи ZOOM.Фото без опису

Учасники приймали активну участь в обговоренні, ділилися своїми принципами вибору майбутньої професії для дітей, дискутували щодо актуальних професій на місцевому ринку праці.

В кінці вебінару спеціаліст відповіла на запитання та дала рекомендацію батькам - прислуховуватися до бажань дітей, адже це їх життя. А також запропонувала усім бажаючим пройти профорієнтаційні тести на сайті ДСЗ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь