Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

В Лиманській громаді розпочався місячник з благоустрою "За чисте довкілля"

Дата: 02.04.2021 16:50
Кількість переглядів: 2532

Фото без описуВ рамках проведення щорічної акції «За чисте довкілля» на території Лиманської громади проводяться заходи з благоустрою території. Вона передбачає приведення до належного санітарного стану прибудинкових територій, вулиць, доріг, тротуарів, кладовищ, упорядкування парків, скверів, висаджування дерев та кущів тощо.

Щороку в рамках цієї акції працівники установ, підприємств та організацій села Лиман, Трапівського та Приморського старостинських округів активно проводять заходи з санітарної очистки населених пунктів. До участі в акції  долучаються всі кому не байдужий санітарний стан громади.

Кожна людина є господарем у власному домі – це стосується не лише власної оселі, а й благоустрою кожного населеного пункту, та й держави загалом. Проте, мало хто це усвідомлює, а тим більше виконує. Благоустрій громади  – це питання, яке повинне стосуватися кожного мешканця міста, села, громади. Залишатися байдужим та чекати, що хтось прибере замість нас є просто недопустимо. А вислів «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!» свою актуальність не втратить ніколи.

Акція триває,  тож кожен, хто дбає про чистоту навколишнього середовища  може долучитися до неї.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь