Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Засідання 6-ї чергової сесії VIII-го скликання Лиманської сільської ради

Дата: 22.04.2021 12:20
Кількість переглядів: 2339

Фото без опису22 квітня 2021 року, о 10:00 годині в приміщенні Лиманської сільської ради, відбулося засідання 6-ї чергової сесії VIII-го скликання, на якій розглянуто ряд важливих для громади питань.

 

На порядок денний було винесено такі питання:

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду.
  2. Про розірвання та укладання договору на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в рекреаційній зоні «Катранка».
  3. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Катранка».
  4. Про внесення до переліку земельних ділянок несільськогосподарського (рекреаційного) призначення, які можуть підлягати першочерговому продажу в 2021 році земельної ділянки з кадастровим номером 5125082700:02:002:0675.
  5. Про вилучення земельних ділянок та надання у власність та оренду.
  6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  7. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в довгострокову оренду.    
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) в с. Лиман.
  9. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність(за межами населеного пункту с. Лиман).       
  10. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у власність в с. Лиман.
  11. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
  12. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки С(Ф)Г «Вікторія».
  13. Про затвердження технічних  документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  (за межами населеного пункту).
  14. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в с. Лиман.
  15. Про внесення уточнення в рішення Лиманської  сільської ради № 724 –   VІІ від 18.09.2014 року та припинення права постійного користування.
  16. Про припинення дії договору оренди землі та надання земельної ділянки в довгострокову оренду.
  17. Про подовження ПрАТ «Київстар» терміну дії договору оренди землі.
  18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  20. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарств.
  22. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  23. Про продовження договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди).
  24. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва.
  25. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.
  26. Про відмову у наданні дозволу на збір вихідних даних для здійснення підприємницької діяльності.
  27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  28. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  29. Про розірвання договорів  на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) та укладання  договору з гр. Топалом М.Д.
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва.
  31. Про відмову у наданні дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  32. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель  та споруд (присадибна ділянка).
  33. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для особистого селянського господарства.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для особистого селянського господарства.
  35. Про внесення змін в додаток до рішення Приморської сільської ради від 07 травня 2009 р. № 477-V «Про надання дозволу громадянам України на безоплатну передачу земельних ділянок для індивідуальних дачних будівництв».
  36. Про розгляд заяви гр. Єлісеєва О.Є.
  37. Про затвердження Положення про порядок розміщення   тимчасових   споруд  для  провадження підприємницької  діяльності  в  межах  сіл Лиман, Трапівка, Новоселиця, Зарічне, Приморське, Трихатки, рекреаційних зон «Катранка», «Расєйка» Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.
  38. Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення в утриманні об’єктів благоустрою на території сіл Лиман, Трапівка, Новоселиця, Зарічне, Приморське, Трихатки, рекреаційних зон «Катранка», «Расєйка» Лиманської сільської ради Білгород - Дністровського району Одеської області.
  39. Про затвердження Положення про умови та порядок надання платних соціальних послуг, затвердження розрахунку та тарифів на платні послуги КУ «Центр надання соціальних послуг Лиманської сільської ради» на 2021 рік.
  40. Про надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів.
  41. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.
  42. Про внесення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради від № 22 – VIII 16 грудня 2020 року.
  43. Про затвердження Плану роботи Лиманської сільської ради на 2021 рік.
  44. Про затвердження плану соціально – економічного розвитку Лиманської сільської ради на 2021рік.
  45. Про затвердження положення про конкурс на посаду директорів  комунальних закладів загальної середньої освіти Лиманської сільської ради.
  46. Про прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Лиманської сільської ради».
  47. Про передачу майна з балансу виконавчого комітету Лиманської сільської ради на баланс Відділу освіти Лиманської сільської ради.
  48. Про виділення коштів на оплату праці з нарахуваннями педагогічним працівникам.
  49. Про внесення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради № 148 – VIII від 16 лютого 2021 року.
  50. Про внесення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради № 149 – VIII від 16 лютого 2021 року.
  51. Про  затвердження розпоряджень Лиманського сільського голови.
  52. Про затвердження Положення про списання матеріальних цінностей з балансу об’єктів, що належать Лиманській сільській раді.
  53. Про безоплатне прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад Білгород-Дністровського району у комунальну власність Лиманської сільської ради системи «Рада Голос».
  54. Про внесення змін до додатку№ 3 до Положення рішення  Лиманської сільської ради № 72 – VІІІ від 23 грудня 2020 року.
  55. Про надання згоди на співробітництво територіальних громад.
  56. Про затвердження та встановлення вартості на деякі комунальні послуги по КП «УПРАВЛІННЯ КУРОРТОМ» у 2021 рік.
  57. Про затвердження проектно-кошторисних документацій та виділення коштів.
  58. Про затвердження Програми підтримки управління соціального захисту  населення Білгород – Дністровської районної державної адміністрації на 2021 рік.
  59. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 60 - VІІІ від 23 грудня 2020 року «Про затвердження сільського бюджету Лиманської  сільської ради на 2021 рік».
  60. Про виділення коштів на проведення робіт, заходів, надання матеріальної допомоги пільговому контингенту,  придбання подарункових наборів.
  61. Про надання цільової адресної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах  та іншим категоріям громадян.
  62. Про виділення коштів для надання субвенцій.
  63. Про впорядкування території.
  64. Про створення  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "УПРАВЛІННЯ САНІТАРНО-КУРОРТНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РЕКРЕАЦІЙНОЇ ЗОНИ КАТРАНКА ТА РАСЄЙКА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» та затвердження Статуту.
  65. Про внесення змін та доповнень до додатку рішення Лиманської сільської ради від 15 січня 2021 року № 89 – VIII.
  66. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва..
  67. Про надання дозволу на розміщення групи тимчасових споруд Блоку «А» для провадження підприємницької діяльності.
  68. Про надання дозволу на розміщення групи тимчасових споруд Блоку «Б» для провадження підприємницької діяльності.
  69. Про надання дозволу на розміщення групи тимчасових споруд Блоку «В» для провадження підприємницької діяльності.
  70. Про доцільність розміщення групи тимчасових споруд за паспортом прив’язки.
  71. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність для індивідуального дачного будівництва.
  72. Про надання згоди щодо укладання договорів про спільну діяльність.
  73. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь