Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

В Новоселицькому ДНЗ проходить тиждень безпеки

Дата: 13.04.2021 11:22
Кількість переглядів: 236

Фото без описуВ #Новоселицькому_ДНЗ розпочато #тиждень_безпеки. Протягом тижня діткам будуть розповідати про правила безпеки. Адже дитина дошкільного віку повинна знати, що саме може бути причиною травм. Вона повинна з обережністю ставиться до гарячої води та гарячих предметів; знати, що не можна брати самовільно ліки та хімікати. Дитина повинна розуміти, що запалений сірник може стати причиною пожежі. Дитина повинна бути поінформована, що є отруйні рослини, ягоди, гриби, тому брати до рук, у рот невідомі рослини не можна, оскільки це може спричинити отруєння.

Дитина повинна вміти поводитися з домашніми тваринами (своїми та чужими). Знати, що незнайомці можуть бути небезпечними для дитини, тому не можна вступати з ними в контакт і довіряти їм. Дитина повинна мати елементарні знання про правила дорожнього руху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь