Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

День прикордонної служби України в Приморському ЗЗСО

Дата: 30.04.2021 12:15
Кількість переглядів: 245

Фото без описуСьогодні в нашій державі відзначається знаменна дата – День прикордонної служби України. В цей день ми вшануємо почесну працю людей, які захищають кордони нашої країни на суходолі і на морі.

Для нас цей день особливий ще й тому, що ми живемо в регіоні, де проходить південний кордон України по Чорному морю. Нас з вами захищають воїни-контрактники прикордонного загону «Приморське», серед яких наші батьки, родичі, сусіди, знайомі. З нагоди цього свята у навчальному закладі відбулася зустріч рою юних джуровців «Невловимі яструби», з представниками цього колективу. Серед них заступник начальника відділення інспекторів прикордонної служби «Приморське», лейтенант Зеленецький Андрій Леонідович, старшина Летінська Юлія Анатоліївна, прапорщик Мунтян Вячеслав Миколайович.

Від імені адміністрації школи, педагогічного колективу та учнів почесною грамотою ми привітали наших гостей з їхнім професійним святом, подякували за те, що ми можемо спокійно спати, трудитись і вчитись.

В кінці зустрічі Андрій Леонідович вручив почесні грамоти та пам’ятні берети переможцям конкурсу малюнків «Кордон очима дитини», що проводився серед дітей, батьки яких несуть службу у прикордонному загоні «Приморське».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь