Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Засідання 7-ї чергової сесії VIII-го скликання Лиманської сільської ради

Дата: 15.06.2021 23:52
Кількість переглядів: 1618

 

Фото без опису   

15 червня 2021 року, о 10:00 годині в приміщенні Лиманської сільської ради, відбулося засідання 7-ї чергової сесії VIII-го скликання, на якій розглянуто ряд важливих для громади питань.

На порядок денний було винесено такі питання:

  1. Про передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  2. Про припинення дії договору оренди землі та передачу земельної ділянки у приватну власність для індивідуального дачного будівництва.
  3. Про внесення змін в рішення Лиманської сільської ради № 221-VІІІ від 22 квітня 2021 року.
  4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду.
  5. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 156 - VIIІ від 22 квітня 2021 року.
  6. Про доцільність розміщення групи тимчасових споруд за паспортом прив’язки.
  7. Про затвердження Актів обстеження.
  8. Про внесення змін до паспорту прив’язки групи тимчасових споруд Блоку «А» та рішення Лиманської сільської ради № 218 - VІІІ від 22 квітня 2021 року.
  9. Про внесення змін до паспорту прив’язки групи тимчасових споруд Блоку «Б» та рішення Лиманської сільської ради № 219 - VІІІ від 22 квітня 2021 року.
  10. Про внесення змін до паспорту прив’язки групи тимчасових споруд Блоку «В» та рішення Лиманської сільської ради № 220 - VІІІ від 22 квітня 2021 року.
  11. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із       землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту с. Лиман.
  12. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у власність в с. Лиман.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність.
  14. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (за межами населеного пункту с. Лиман).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.
  16. Про затвердження проекту договору оренди землі.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  19. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (за межами населеного пункту).
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (за межами населеного пункту).
  22. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  23. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.
  24. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою для індивідуального дачного будівництва.
  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою для індивідуального садівництва.
  26. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в довгострокову оренду терміном на 49 років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передач електричної  та теплової енергії.
  27. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в довгострокову оренду терміном на 49 років для будівництва та обслуговування будинків відпочинку.
  28. Про доцільність розміщення тимчасових споруд за паспортом прив’язки.
  29. Про визнання нечинним рішення Приморської сільської ради Татарбунарського району Одеської області від 09.10.2020 року № 798-VIII « Надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду строком на 49 років ФОП Чебан Софії Олександрівні для розміщення інженерно-транспортної інфраструктури, баз маломірних (малих) суден.
  30. Про укладання додаткової  угоди до договору оренди землі.
  31. Про передачу в короткострокову оренду земельних ділянок в рекреаційній зоні «Расєйка».
  32. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Расєйка».
  33. Про надання дозволу комунальному підприємству «Управління санітарно-курортного забезпечення курортів Катранка та Расєйка Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області»  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення.
  34. Про надання дозволу комунальному підприємству «Управління санітарно-курортного забезпечення курортів Катранка та Расєйка Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).
  35. Про надання дозволу комунальному підприємству «Управління санітарно-курортного забезпечення курортів Катранка та Расєйка Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області»  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  36. Про надання дозволу комунальному підприємству «Управління санітарно-курортного забезпечення курортів Катранка та Расєйка Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області»  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.
  37. Про доцільність розміщення тимчасових споруд за паспортом прив’язки.
  38. Про затвердження проекту договору оренди землі.
  39. Про затвердження проєктів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  40. Про затвердження технічних документаційземлеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  43. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  45. Про затвердження Положення про отримання та використання благодійних (добровільних) внесків і пожертв від юридичних та фізичних осіб Лиманською сільською радою та  Положення  про  Комісію з питань надходження (прийняття) благодійної допомоги Лиманської сільської ради.
  46. Про затвердження розпорядження Лиманського сільського голови.
  47. Про затвердження Актів приймання – передачі майна.
  48. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 60- VІІІ  від 23 грудня 2020 року «Про затвердження сільського бюджету Лиманської  сільської ради на 2021 рік».
  49. Про затвердження звіту про виконання бюджету Лиманської сільської територіальної громади за І квартал 2021 року.
  50. Про внесення змін до структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.
  51. Про затвердження Положення про відділ містобудування та архітектури Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.
  52. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.
  53. Про внесення змін до СТАТУТУ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАТАРБУНАРСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» та затвердження в новій редакції.
  54. Про внесення змін до СТАТУТУ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СІЛЬКОМУНГОСП ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАТАРБУНАРСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» та затвердження в новій редакції.
  55. Про схвалення проєкту договору про співробітництво.
  56. Про надання згоди на передачу з балансу Лиманської сільської ради у спільну комунальну власність територіальних громад Білгород-Дністровського району матеріальних активів.
  57. Про затвердження Акту приймання-передачі майна.
  58. Про затвердження Положення про порядок списання матеріальних цінностей з балансу об’єктів, що належать Відділу освіти Лиманської сільської ради.
  59. Про затвердження Акту приймання-передачі майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Лиманської сільської ради.
  60. Про виділення коштів на оздоровлення дітей.
  61. Про затвердження Положення про роботу фельдшерського пункту рекреаційної зони «Катранка»  та його відкриття.
  62. Про затвердження Акту приймання – передачі майна № 3 від 14.06.2021 року.
  63. Про надання дозволу комунальному підприємству «Управління санітарно-курортного забезпечення курортів Катранка та Расєйка Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.
  64. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь