Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Перевірка готовності та організації безпечного оздоровлення та відпочинку дітей.

Дата: 08.06.2021 11:02
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

Питання організації якісного #відпочинку та #оздоровлення дітей є невід’ємною складовою державної політики України, та пріоритетним завданням Лиманської сільської громади.

Тому, 07 червня 2021 року в #дитячих_закладах оздоровлення та відпочинку, що знаходяться на рекреаційних зонах #Катранка та #Расєйка Лиманської сільської ради було здійснено попередню перевірку готовності та організації безпечного оздоровлення та відпочинку дітей.

Комісія у складі Лиманського сільського голови – Резніченка Василя Івановича, заступника Лиманського сільського голови – Кометіані Олесі Миколаївни, начальника служби у справах дітей Лиманської сільської ради – Кожухаренко Юлії Василівни, фахівця із соціальної роботи Лиманської сільської ради – Бондарюк Маргарити Сергіївни, заступника начальника Татарбунарського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області – Стриженка Ігоря Васильовича, головного інспектора Татарбунарського сектору МРС ГУ ДСНС України в Одеській області – Івасенка Сергія Олександровича, ознайомилась з готовністю до експлуатації основних і допоміжних приміщень, приміщень культурно-масового, медичного, санітарно-гігієнічного призначення, відповідність їх складу і площі діючим нормам.

Незважаючи на недоліки, виявлені комісією, рівень готовності оздоровчих таборів, їх матеріальна забезпеченість з кожним роком покращуються, керівники закладів та його власники дбають про безпечний #відпочинок_дітей_влітку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь