A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

"Оскар - 2021"

Дата: 05.06.2021 13:06
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

5 червня 2021р. відбувся #випускний_бал у стилі #Оскар_2021 у старшій групі #Лиманського_ДНЗ.

Випускники зайшли до зали з повітряними кульками по червоній дорожці, прочитали вірші про те як їм жилося в садочку. У своїх віршах маленькі випускники прославляли проведені роки в садочку, прощалися з улюбленими іграшками, висловлювали свої мрії на майбутнє, дякували усім працівникам за щиру турботу. Слова вдячності малята висловили тим, хто протягом кількох років допомагав їм пізнавати світ, рости вихованими, здоровими і чуйними, тим, хто піклувався і дбав про них. Навіть через багато-багато років малята пам’ятатимуть і перші казочки, і прогулянки, і свята в садочку, і перші незграбні літери, написані власноруч під дбайливим поглядом вихователів, і смачну кухню, і чисте подвір’я, і уроки музики…

І ось перші звуки прощального вальсу, яскраві таночки, веселі пісні, а сум огортає душу. Сльозинки котяться по обличчях #вихователів і #батьків, а діти наївно та щиро посміхаються їм у відповідь.

Випускників вітали адміністрація дошкільного закладу, батьки, гості. На згадку про садочок випускники отримали дипломи від завідувача Гавриленко Наталії , подарунки від виконавчого комітету, депутатського корпусу Лиманської сільської ради та привітання від в. о. начальниці відділу освіти Карпенко Тетяни.

Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя!

Ми щиро бажаємо нашим випускникам бути #здоровими, #успішними, #завзятими, #наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших #мрій та #сподівань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь