Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

"Оскар - 2021"

Дата: 05.06.2021 13:06
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

5 червня 2021р. відбувся #випускний_бал у стилі #Оскар_2021 у старшій групі #Лиманського_ДНЗ.

Випускники зайшли до зали з повітряними кульками по червоній дорожці, прочитали вірші про те як їм жилося в садочку. У своїх віршах маленькі випускники прославляли проведені роки в садочку, прощалися з улюбленими іграшками, висловлювали свої мрії на майбутнє, дякували усім працівникам за щиру турботу. Слова вдячності малята висловили тим, хто протягом кількох років допомагав їм пізнавати світ, рости вихованими, здоровими і чуйними, тим, хто піклувався і дбав про них. Навіть через багато-багато років малята пам’ятатимуть і перші казочки, і прогулянки, і свята в садочку, і перші незграбні літери, написані власноруч під дбайливим поглядом вихователів, і смачну кухню, і чисте подвір’я, і уроки музики…

І ось перші звуки прощального вальсу, яскраві таночки, веселі пісні, а сум огортає душу. Сльозинки котяться по обличчях #вихователів і #батьків, а діти наївно та щиро посміхаються їм у відповідь.

Випускників вітали адміністрація дошкільного закладу, батьки, гості. На згадку про садочок випускники отримали дипломи від завідувача Гавриленко Наталії , подарунки від виконавчого комітету, депутатського корпусу Лиманської сільської ради та привітання від в. о. начальниці відділу освіти Карпенко Тетяни.

Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя!

Ми щиро бажаємо нашим випускникам бути #здоровими, #успішними, #завзятими, #наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших #мрій та #сподівань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь