A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

День захисту дітей у Приморській ЗОШ

Дата: 01.06.2021 15:57
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають яскраве і радісне свято – День захисту дітей.

Святкування в цей день у нашій школі розпочалося з урочистої загальношкільної лінійки, на якій був присутній сільський староста, Чебан Сергій Анатолійович. Він привітав школярів зі святом і передав гостинці учням 1-4 класів від Лиманської сільської ради та призи за перемогу в конкурсах, змаганнях, що проводилися під час різних заходів як по класах так і на загальношкільному рівні. Зокрема, перед найменшими виступав ляльковий театр, із казкою «Колобок», що діє при сільській бібліотеці під керівництвом Гриценко Світлани Вікторівни.

Учні 4 класу зробили макет прапора Міжнародного дня захисту дітей, а потім разом із третьокласниками взяли участь у виготовленні панно «Щасливе дитинство». Хлопчики та дівчатка 2 класу відзначилися у конкурсі малюнків «Я бачу світ». Першачки працювали над колективною композицією «Щасливе дитинство очима дітей».

Учні 5-7 класів взяли участь у турнірі з міні-футболу, в якому перше місце виборола команда учнів 6 класу, на ІІ – п’ятикласники, ІІІ місце – присудили хлопцям 7 класу.

Класний керівник 8 класу зі своїми активістами провела цікаву конкурсно- розважальну програму «У світі ми різні, але рівні в правах». Десятикласники організували майстер-клас «Створи чудо». Крім класних заходів старшокласники штурмували смугу перешкод з військово - прикладного спорту, під час якої стріляли з пневматичних гвинтівок у ціль, змагалися в силі, спритності, перетягуючи линву, підійманні гирі тощо. На протязі дня звучали улюблені музичні твори школярів, підтримуючи святковий настрій. І родзинкою свята став виступ юних джур рою «Невловимі яструби» з показом стройових вправ, які вони виконували під час участі у районному етапі гри «Джура» в режимі онлайн.

Зі святковим настроєм, з неабияким задоволенням поверталися додому наші школярі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь