Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Випускний_вечір в Приморському ДНЗ пройшов у стилі РЕТРО

Дата: 28.05.2021 16:40
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

28 травня, дитсадок села #Приморське приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі, представники влади – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на вихованців – майбутніх школяриків.

Випускний в дитячому садку - подія для малюків, до якої вони готувалися останні півроку. Для батьків це ще й привід зворушливого хвилювання: дитина так швидко подорослішала і вже йде до школи.

Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запам’ятається малечі надовго та залишать добрі спогади про час перебування у садочку.

Випускники, які урочисто вийшли до яскраво прикрашеного, дитячого подвір'я, були дуже гарні і щасливі. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.

Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Вони склали клятву майбутнього першокласника та пообіцяли ніколи не забувати садочок.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне – здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася в.о. начальника Відділу освіти Лиманської сільської ради Карпенко Тетяна Василівна, яка від імені виконавчого комітету та депутатів, побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі і, як майбутнім школярам вручила цінні подарунки, які обов'язково стануть у нагоді в школі.

Для того, щоб пам'ять про цю подію збереглася надовго, кожен випускник отримав дипломи та грамоти про те, що свої наймолодші роки він провів у дитячому садку ДНЗ «Колосок» Лиманської сільської ради.

Щасливі усмішки на устах батьків, радісні обличчя дітей, а моментами щем у серці, хвилинки роздумів і смутку. Дивлячись на радісних дітей, гордих батьків та працівників закладів дошкільної освіти самому хочеться повернути час назад, відчути такий самий захват, а 1 вересня стати першокласником…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь