Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Випускний_вечір в Приморському ДНЗ пройшов у стилі РЕТРО

Дата: 28.05.2021 16:40
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

28 травня, дитсадок села #Приморське приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі, представники влади – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на вихованців – майбутніх школяриків.

Випускний в дитячому садку - подія для малюків, до якої вони готувалися останні півроку. Для батьків це ще й привід зворушливого хвилювання: дитина так швидко подорослішала і вже йде до школи.

Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запам’ятається малечі надовго та залишать добрі спогади про час перебування у садочку.

Випускники, які урочисто вийшли до яскраво прикрашеного, дитячого подвір'я, були дуже гарні і щасливі. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.

Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Вони склали клятву майбутнього першокласника та пообіцяли ніколи не забувати садочок.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне – здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася в.о. начальника Відділу освіти Лиманської сільської ради Карпенко Тетяна Василівна, яка від імені виконавчого комітету та депутатів, побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі і, як майбутнім школярам вручила цінні подарунки, які обов'язково стануть у нагоді в школі.

Для того, щоб пам'ять про цю подію збереглася надовго, кожен випускник отримав дипломи та грамоти про те, що свої наймолодші роки він провів у дитячому садку ДНЗ «Колосок» Лиманської сільської ради.

Щасливі усмішки на устах батьків, радісні обличчя дітей, а моментами щем у серці, хвилинки роздумів і смутку. Дивлячись на радісних дітей, гордих батьків та працівників закладів дошкільної освіти самому хочеться повернути час назад, відчути такий самий захват, а 1 вересня стати першокласником…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь