Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ДЕНЬ СЕЛА ВІДЗНАЧИЛИ В ПРИМОРСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ

Дата: 25.05.2021 17:22
Кількість переглядів: 1435

Фото без опису

Аби зберегти славні звичаї та традиції, примножити здобутки рідного села, 23 травня громада села Приморське та численні гості весело відсвяткували Храмове свято, 206 – ту річницю народження села.

У цей день панувала весела та доброзичлива атмосфера.

Щирі слова привітань з днем народження села лунали цього дня від голови Білгород-Дністровської районної ради Григорий Мельниченко, Лиманського сільського голови Василий Резниченко, старости села Приморське Сергій Чебан.

Очільник громади, вітаючи присутніх, побажав усім миру та злагоди, міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту, радості, а селу Приморське - процвітання, стабільності та розвитку.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляка, воїна АТО Олександра Сироту, який загинув за Україну 18 липня 2014 року, курган Савур-Могила, що на Донеччині. Він захищав рідну землю від окупанта, горів ідеєю патріотизму.

Не оминули увагою на святі й жителів села подяками та грамотами.

Концертну програму з піснями, танцями, поздоровленнями підготували колективи Приморського БК: старша група танцювального колективу "Дивограй" та "Приморчанка" та вокальний колектив "Приморська перлина". Також на свято зі своїми привітаннями завітали сусіди з сіл Лиман та Трапівка.

Для найменших мешканців святкування організовано дитячі гірки, ласування цукровою ватою, попкорном.

Кожний мав змогу скуштувати ароматний курбан та смачнющу юшку, приготовлені на вогнищі.

Емоцій на святі вистачало. Дзвінкий сміх малечі, веселий гомін односельчан та гостей, запальні танці були невід’ємною частиною свята.

Разом дбаємо про наш розвиток, шукаємо спільну мову та шляхи порозуміння, а подібні спільні заходи сприяють згуртуванню і більшому єднанню в одну родину – Лиманську гормаду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь