A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

В Приморському ЗОШ пройшли фізкультурно-оздоровчі заходи для всіх вікових категорій.

Дата: 11.06.2021 13:17
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

«Рух – це здоров’я » - під таким девізом у нашому навчальному закладі проходили фізкультурно-оздоровчі заходи для всіх вікових категорій.

Так, зокрема, хлопчики та дівчатка початкових класів змагалися у турнірі «Веселі старти». Їм до вподоби були рухливі ігри: «Бій за висоту», «Ми будуємо вежу», «Невловимі кульки» та інші. З інтересом відгадували загадки та відповідали на питання вікторини «Спорт – це здорово!». Після загальношкільного заходу, змагання продовжились на природі по класах. Малеча була вдячна вчителям та вожатим із 5 класу, а саме: Гут Діані, Чабаненко Тетяні, Василішіній Софії за цікаво проведений час.

Довго не замовкали радісні голоси у спортзалі, коли учні середніх класів виборювали право називатись найспортивнішою командою у ході загальношкільного заходу «Старти надій». Складні естафети, силові вправи, перетягування линви тощо складали програму так званого спортивного свята

Оправдати звання «супер спортсменів» вдалося команді шестикласників, на другому місці – 7 клас, ІІІ місце не менш почесне. завоювали представники 5 класу.

Змагання продовжились на спортивному стадіоні, де між 5-7 класами відбувся матч з міні-футболу для хлопчиків, а дівчата вибрали «Піонербол». У результаті змагань – перемогла дружба.

Коли старшокласникам запропонували види спортивних заходів, вони без роздумування вибрали стрільбу з пневматичних гвинтівок, далі були козацькі розваги, і на завершення – дружній матч з волейболу між командою вчителів і збірною старшокласників. Кожний клас підтримував свого класного керівника чи улюбленого вчителя. Свою професійну майстерність, приклад здорового способу життя, молодецький запал продемонстрували наставники, залишивши за собою перемогу у двобої.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь