Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

В Приморському ЗОШ пройшли фізкультурно-оздоровчі заходи для всіх вікових категорій.

Дата: 11.06.2021 13:17
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

«Рух – це здоров’я » - під таким девізом у нашому навчальному закладі проходили фізкультурно-оздоровчі заходи для всіх вікових категорій.

Так, зокрема, хлопчики та дівчатка початкових класів змагалися у турнірі «Веселі старти». Їм до вподоби були рухливі ігри: «Бій за висоту», «Ми будуємо вежу», «Невловимі кульки» та інші. З інтересом відгадували загадки та відповідали на питання вікторини «Спорт – це здорово!». Після загальношкільного заходу, змагання продовжились на природі по класах. Малеча була вдячна вчителям та вожатим із 5 класу, а саме: Гут Діані, Чабаненко Тетяні, Василішіній Софії за цікаво проведений час.

Довго не замовкали радісні голоси у спортзалі, коли учні середніх класів виборювали право називатись найспортивнішою командою у ході загальношкільного заходу «Старти надій». Складні естафети, силові вправи, перетягування линви тощо складали програму так званого спортивного свята

Оправдати звання «супер спортсменів» вдалося команді шестикласників, на другому місці – 7 клас, ІІІ місце не менш почесне. завоювали представники 5 класу.

Змагання продовжились на спортивному стадіоні, де між 5-7 класами відбувся матч з міні-футболу для хлопчиків, а дівчата вибрали «Піонербол». У результаті змагань – перемогла дружба.

Коли старшокласникам запропонували види спортивних заходів, вони без роздумування вибрали стрільбу з пневматичних гвинтівок, далі були козацькі розваги, і на завершення – дружній матч з волейболу між командою вчителів і збірною старшокласників. Кожний клас підтримував свого класного керівника чи улюбленого вчителя. Свою професійну майстерність, приклад здорового способу життя, молодецький запал продемонстрували наставники, залишивши за собою перемогу у двобої.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь