A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Туристичний збір

Дата: 09.07.2021 09:47
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

       Шановні підприємці #туристичної_галузі Лиманської сільської ради!

Відповідно до #Податкового_Кодексу_України № 275-VI від 02.12.2010 року та на підставі #рішення_Лиманської_сільської_ради від 23.12.2020 року № 73 - VIII «Про встановлення #туристичного_збору_на_2021_рік», затверджено #ставки туристичного збору на 2021 рік за кожну добу тимчасового розміщення особи у місцях проживання (ночівлі), визначених підпунктом 268.5.1 пункту 268.5 статті 268 Податкового Кодексу України, у розмірі:

• 0,12% для внутрішнього туризму та 0,36% для в‘їзного туризму для с.Лиман, с.Трапівка, с.Новоселиця, с.Зарічне (рекреаційна зона «Катранка»»);

• 0,20% для внутрішнього туризму та 0,20% для в‘їзного туризму для с.Приморське, с.Трихатки (рекреаційна зона «Расєйка»),

від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом України на 1 січня 2021 року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.

Справляння туристичного збору зійдснюють юридичні та фізичні особи-підприємці, які надають послуги з тимчасового розміщення (ночівлі) осіб у таких місцях проживання: готелі, мотелі, приватні садиби, кімнати, хостели, будинки відпочинку, туристичні бази, котеджі, пансіонати, санаторно-курортні заклади та інші заклади готельного типу або інші об‘єкти, що використовуються для тимчасового проживання (ночівлі).

Податкові агенти (підприємці) щоквартально, протягом 40 днів після завершення кварталу, зобов’язані задекларувати та сплатити суму туристичного збору в бюджет Лиманської сільської ради.

Всі особи, які надають туристичні послуги зобов’язувані сплачувати туристичний збір відповідно до ст. 268 ПКУ та рішення сільської ради.

Відповідальність у разі несплати туристичного збору За несплату туристичного збору передбачена адміністративна відповідальність. Так, відповідно до ст.. 163-17 КУпАП невиконання платником туристичного збору зобов’язання із сплати туристичного збору у порядку, встановленому Податковим кодексом України та рішенням сільської ради тягне за собою накладення штрафу у розмірі п’ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

Просимо Вас терміново задекларувати та сплатити даний вид податку за своїм місцезнаходженням, щоквартально, у визначений для квартального звітного періоду строк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь