Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Засідання 8-ї чергової сесії VIII-го скликання Лиманської сільської ради

Дата: 13.07.2021 17:16
Кількість переглядів: 2485

Фото без опису13 липня 2021 року, о 10:00 годині в приміщенні Лиманської сільської ради, відбулося засідання 8-ї чергової сесії VIII-го скликання, на якій прийнято понад 30-ть важливих для громади рішень.

Рекомендований порядок денний:

  1. Про внесення змін до договору оренди землі б/н від 09 лютого 2012 року.
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (за межами населеного пункту с. Лиман).
  3. Про створення громадських пасовищ.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  5. Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  6. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.
  7. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва.
  9. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Расєйка».
  10. Про передачу земельної ділянки в довгострокову оренду.
  11. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  12. Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  13. Про затвердження розпорядження Лиманського сільського голови.
  14. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 60 - VІІІ від 23 грудня 2020 року «Про затвердження сільського бюджету Лиманської  сільської ради на 2021 рік».
  15. Про виділення коштів з місцевого бюджету для співфінансування.
  16. Про надання цільової адресної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян.
  17. Про затвердження Положення про порядок передачі та закріплення майна комунальної власності територіальної громади за підприємствами, установами, організаціями на правах господарського відання або оперативного управління.
  18. Про внесення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради № 143 - VIII від 16 лютого 2021 року «Про  передачу в оперативне управління КП «СІЛЬКОМУНГОСП ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАТАРБУНАРСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» нежитлових будівель та майна».
  19. Про внесення змін до структури виконавчих органів Лиманської сільської ради.
  20. Про створення Відділу соціального захисту Лиманської сільської ради.
  21. Про виділення коштів для надання субвенції Татарбунарській міській раді.
  22. Про виділення коштів за рахунок залишку освітньої субвенції.
  23. Про виділення коштів для надання субвенції з місцевого бюджету на співфінансування інвестиційних проектів.
  24. Про встановлення на території Лиманської сільської ради ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців на 2022 рік.
  25. Про встановлення на території Лиманської сільської ради ставки акцизного податку для підакцизних товарів на 2022 рік.
  26. Про встановлення та затвердження транспортного податку на території Лиманської сільської ради.
  27. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки на території Лиманської сільської ради.
  28. Про порядок справляння туристичного збору на території Лиманської сільської ради у 2022 році.
  29. Про встановлення ставок земельного податку на землю, пільг зі сплати земельного податку та ставок орендної плати за землю на 2022 рік на території Лиманської сільської ради.
  30. Про надання погодження на розміщення обладнання ТОВ «лайфселл» на комерційній основі на комерційній основі на території Лиманської сільської ради.
  31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва.
  32. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь