Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Легалізація трудових відносин

Дата: 15.07.2021 11:11
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

   Заступник директора Татарбунарської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Світлана Балик взяла участь в  першому  засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати на території Татарбунарської міської ради.

Дана комісія утворена розпорядженням Татарбунарського міського голови № 130-р від 20.05.2021 року як постійно діючий консультативно-дорадчий орган, покликаний забезпечити взаємодію виконавчих органів Татарбунарської міської ради з Татарбунарською державною податковою інспекцією Головного управління ДПС в Одеській області, відділом обслуговування громадян № 18 Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області, Татарбунарською районною філією Одеського обласного центру зайнятості  та іншими органами державної влади для оперативного вирішення питань у сфері діяльності суб’єктів господарювання з використання найманої робочої сили та виплати легалізованої заробітної плати, погашення боргу з заробітної плати, податків та зборів, які зараховуються до місцевого бюджету, боргу по єдиному соціальному внеску.

До складу комісії увійшли також керівники ряду відділів Татарбунарської міської ради та старости сіл місцевої громади.

На першому засіданні комісії розглянуто чотири питання стосовно стану заборгованості із заробітної плати та дотримання соціальних гарантій при оплаті праці працівників підприємств Татарбунарської міської ради. На комісію було запрошені фермерські господарства та підприємства в яких є заборгованість по заробітній платі.

На важливості легалізації трудових відносин між найманими працівниками та роботодавцями, для здійснення соціального захисту працюючого населення наголосила заступник директора Татарбунарської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Балик Світлана.

В завершені роботи засідання комісії було затверджено план заходів щодо організації роботи з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати на території Татарбунарської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь