Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Перевірка роботи позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, які розташовані на території Лиманської сільської ради.

Дата: 09.08.2021 14:23
Кількість переглядів: 2573

 Фото без опису Цього року сезон оздоровлення дітей настав з першим місяцем літа. На території Лиманської сільської територіальної громади знаходяться 6 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, однак свою роботу розпочали лише 4 заклади.

 

 

А саме:

- ПЗОВ «Кабельник»;

- Тарутинське КП ДОЗ «Буревестник;

- КП «ДОЗ» «Зорька»;

- КО Арцизький дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ювілейний» Арцизької міської ради.

Попередні комплексні перевірки технічного й санітарного станів територій, будівель, споруд та обладнання у позаміських закладах оздоровлення та відпочинку вже пройшли. За 3-5 днів до початку роботи було проведено приймання табору відповідною комісією.

Однак, з метою моніторингу діяльності та забезпечення якісного відпочинку дітей, 09 серпня місцева міжвідомча комісія з питань контролю за діяльністю позаміських дитячих закладів, оздоровлення та відпочинку, які розташовані на території Лиманської сільської ради, провела черговий виїзний захід, в ході якого здійснено перевірку КП ДОЗ «Зорька» та ПЗОВ «Кабельник».

Комісією у складі заступника начальника Татарбунарського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області - Стриженка Ігоря Васильовича, завідувачки ВП «Татарбунарський МРВЛД ДУ «Одеський ОЛЦ МОЗ України» - Рябцевої Галини Олександрівни, співробітника Татарбунарського ВП № 2 Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області – Мєлованової Тетяни Ігорівни, старости Приморського старостинського округу – Чебана Сергія Анатолійовича, начальника служби у справах дітей Лиманської сільської ради – Кожухаренко Юлії Василівни, здійснено перевірку умов перебування дітей у оздоровчих закладах у відповідності до вимог санітарних норм, здійснення заходів, спрямованих на збереження та зміцнення здоров’я дітей, організацію медичного обслуговування.

Особлива увага при перевірці приділялась забезпеченню дітей якісним і безпечним харчуванням, а саме: здійснювався контроль за роботою холодильного та технічного обладнання, за санітарним станом приміщень харчоблоків, дотримання температурних умов та термінів зберігання продуктів харчування, наявністю відповідної супровідної документації на харчові продукти, веденням документації з організації харчування, тощо.

На кожному з перевірених закладів з персоналом проведена роз’яснювальна робота, щодо профілактики коронавірусної інфекції та профілактики виникнення харчових отруєнь та гострих кишкових захворювань.

Тарутинське КП ДОЗ «Буревестник» та КО Арцизький дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ювілейний» Арцизької міської ради вже завершили свою діяльність із оздоровлення дітей.

Загалом, робота позаміських дитячих закладів, оздоровлення та відпочинку, які розташовані на території Лиманської сільської ради оцінена як задовільна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь