Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Благодійна акція «Зберемо дітей до школи»

Дата: 27.08.2021 15:06
Кількість переглядів: 263

Фото без описуНе встигло літо промайнути як 1 Вересня знову на порозі! Зовсім скоро перший дзвоник покличе за парту школярів. Для батьків особливе завдання наприкінці серпня зібрати сина чи доньку до школи! Кому ж незнайомий цей процес зборів до школи?!

«А ще зошити та олівці, гумка, ручки та лінійка…» – і далі за списком, бігаючи очима по папірцю, збирають до школи дітлахів тато і мама. «Ось і черевики нові треба, бо вже ніжка виросла, і про спортивний костюм не забути , бо дитина підросла за літо» – зітхають батьки і дивуються як дитина подорослішала за період канікул. Адже кожен батько та кожна мати бажають своїй дитині найкращого і намагаються  забезпечити усім необхідним свого школяра до початку навчального року. Батьки у клопотах, а діти радіють новим придбанням, а буває інакше коли скрута ставить під загрозу можливість здобувати освіту. Тому Центр надання  соціальних послуг Лиманської сільської ради оголошує благодійну акцію «Зберемо дітей до школи» та закликає усіх небайдужих мешканців громади з проханням допомогти  родинам, які опинилися в складних життєвих обставинах та попри всі свої зусилля і бажання  не у змозі зібрати своїх дітей до школи.

Дітям, які потребують особливої соціальної підтримки, усі охочі можуть подарувати, шкільну форму, інший одяг, взуття (нові або вживані речі, які стали замалі), ранці, зошити, щоденники, альбоми, олівці, фломастери, ручки, обкладинки для книг та зошитів, клей, кольоровий папір, пластилін та інше канцелярське приладдя, предмети гігієни.

 

Пункти  збору : Лиманська сільська рада (с. Лиман, вул. Героїв України 47а), Трапівський старостинський округ (с. Трапівка, вул. Миру, буд. 3), Приморський старостинський округ( с Приморське, вул. Перемоги, буд. 64а), Центр надання  соціальних послуг  Лиманської сільської ради 

(м. Татарбунари, вул. Соборна, буд.12) 

Акція триватиме  з 27 серпня  по 10  вересня  включно.

Про результати акції Центр  проінформує  на офіційних сторінках у Facebook та на офіційному сайті  громади .

Разом до школи – разом до нових знань!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь