Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Обговорення профорієнтаційної роботи

Дата: 09.09.2021 15:13
Кількість переглядів: 280

Фото без опису Для подолання дисбалансу на ринку праці служба зайнятості велику увагу приділяє профорієнтаційній роботі, особливо серед шкільної молоді.

Питання організації профорієнтації учнів 8-11 класів було детально обговорено під час робочих зустрічей директорки Татарбунарської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Мошу Олени Дионисіївни з директорками Трапівського навчально – виховного комплексу Наталією Олегівною та Лиманського закладу освіти Анастасією Петрівною.Фото без опису

«Одним із методів профілактики молодіжного безробіття, а значить, і одним із пріоритетних напрямків діяльності служби зайнятості є профорієнтаційна робота з учнівською молоддю, спрямована на привернення уваги до актуальних на ринку праці професій, формування реальних поглядів на вибір майбутньої діяльності з урахуванням власних бажань, можливостей та потреб ринку праці», - зауважила Олена Дионисіївна.

Під час зустрічі обговорено реалізацію орієнтовних графіків профорієнтаційної роботи на новий навчальний рік, у тому числі, в умовах карантинних обмежень.

Наталія Олегівна слушно зазначила, що розширення світогляду про світ професій є важливим фактором при виборі життєвого шляху.

Сподіваємося, що проведення профорієнтаційної роботи обов’язково стане у нагоді при вирішенні питання професійного вибору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь