Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес»

Дата: 13.09.2021 12:32
Кількість переглядів: 229

Фото без опису  09.09.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профінформаційний захід сумісно з головним спеціалістом відділу забезпечення поповнення бюджету № 2 фінансово – економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Крижанівською Оленою Михайлівною.

Спеціаліст ПФУ надала інформацію з питань пенсійного законодавства, зокрема, звернула увагу на розмір страхового стажу необхідний для призначення пенсії в майбутньому та розкрила переваги легального працевлаштування. Учасників семінару поінформували про функціонування веб-порталу електронних послуг, реєстрацію в системі смс-інформування Пенсійного фонду України, а також стосовно  пріоритетного напрямку державної політики щодо детінізації заробітної плати (легалізація заробітної плати).Фото без опису

На заході головною метою було допомогти слухачам сформувати бізнес-ідею, виявити у собі здібності до підприємництва, напрацювати концепцію реалізації свого бізнесу та шляхи його розвитку.

Провідний фахівець центру зайнятості ознайомила присутніх з актуальними професіями на ринку праці в нашому регіоні, розповіла про державну кредитну програму "Доступні кредити 5-7-9%". Надала інформацію щодо навчання в Одеському ЦПТО.

Наприкінці семінару головний спеціаліст ПФУ та фахівець центру зайнятості відповіли на усі запитання. Обговорили шляхи подолання труднощів, які виникають під час пошуку роботи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь