Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Засідання 9-ї чергової сесії VIII-го скликання Лиманської сільської ради

Дата: 15.09.2021 16:35
Кількість переглядів: 2527

15 вересня 2021 року, о 10:00 годині в приміщенні Лиманської сільської ради, відбулося засідання 9-ї чергової сесії VIII-го скликання, на якій прийнято понад 70-ть важливих для громади рішень. 

Рекомендований порядок денний:

1. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Катранка».

2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 25 років.

3. Про припинення дії договорів оренди землі та передачу земельних ділянок у приватну власність для індивідуального дачного будівництва.

4. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в довгострокову оренду.

5. Про передачу в короткострокову оренду земельних ділянок в рекреаційній зоні «Катранка»

6. Про припинення дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди). 

7. Про  відмову в  наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у  власність для індивідуального дачного будівництва.

8. Про внесення змін до договору оренди землі б/н від 11 лютого 2008 року.

9. Про внесення змін до пункту 1 рішення Лиманської сільської ради  від 15 червня 2021 року № 224–VІІІ.

10. Про продаж земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.

11. Про доцільність розміщення тимчасових споруд за паспортами прив’язки. 

12. Про зняття земельних ділянок з переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 25 років для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

14. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

15. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для особистого селянського господарства.

16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (за межами населеного пункту с. Лиман).

17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

18. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в с. Лиман.

19. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності, цільове призначення яких змінюється.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в с. Лиман.

21. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

22. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

23. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

24. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

25. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (за межами населеного пункту).

26. Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 

28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в короткострокову оренду строком на 3 роки для експлуатації та обслуговування будинку відпочинку.

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 3 роки для експлуатації та обслуговування майнового комплексу.

30. Про відмову у затвердженні  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для будівництва та обслуговування об’єкту торгівлі.

31. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну сумісну власність для індивідуального дачного будівництва.

32. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.

33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду терміном на 49 років для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення. 

34. Про відмову у надані дозволу на продовження терміну дії паспорта прив'язки групи тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності.

35. Про відмову у надані дозволу на подовження терміну виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років.

36. Про відмову у надані дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

37. Про продаж земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.

38. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.

39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

40. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

42. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

44. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

45. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

46. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

47. Про затвердження проекту додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки № 270 від 19.10.2018 року.

48. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 122 – VIII від 16.02.2021 року.

49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва.

50. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

51. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

52. Про відмову у надані дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

53. Про затвердження ІНВЕСТИЦІЙНИХ ДОГОВОРІВ про сумісну діяльність.

54. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад. 55. Про надання соціальних послуг у межах апробації за рахунок коштів місцевого бюджету.

56. Про питання соціального захисту населення.

57. Про внесення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради від 16 грудня 2020 року № 22 – VIII.

58. Про затвердження розпоряджень Лиманського сільського голови.

59. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 60-VІІІ від 23 грудня 2020 року «Про затвердження сільського бюджету Лиманської  сільської ради на 2021 рік».

60. Про надання цільової адресної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах  та іншим категоріям громадян.

61. Про виділення коштів на проведення робіт, заходів, надання матеріальної допомоги пільговому контингенту, придбання подарункових наборів.

62. Про затвердження звіту про виконання бюджету Лиманської  територіальної громади за І півріччя 2021 року.

63. Про затвердження  прогнозу бюджету  Лиманської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки.

64. Про затвердження Акту приймання – передачі основних засобів від 30.08.2021 року № 10.

65. Про затвердження Акту списання основних засобів від 30.08.2021 року № 1.

66. Про затвердження Акту приймання –передачі № 4 від 02 вересня 2021р.

67. Про виділення коштів за рахунок залишку освітньої субвенції.

68. Про затвердження проектно-кошторисних документацій та виділення коштів.

69. Про затвердження актів списання матеріальних цінностей, що належать Відділу освіти Лиманської сільської ради.

70. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.

71.Різне.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь