A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

30 вересня День усиновлення

Дата: 30.09.2021 14:52
Кількість переглядів: 181

Фото без опису   Висловлюємо свою повагу і подяку усиновителям, які допомогли дітям, котрі втратили можливість зростати в рідних сім'ях, знайти нові родини, відчути в них тепло, захист і піклування. Нехай ваш приклад буде гідним наслідування. Адже тільки надійна сім'я робить дитину здоровою і щасливою, сильною та впевненою, здатною обрати свій шлях у житті.
Тим, у кого тільки-но народжується бажання допомогти знедоленій дитині, хочеться побажати, щоб при зустрічі з нею ви не зупиняли себе, не стримували поштовх притулити її до себе, погладити по голівці, взяти за руку. Загляньте у її сумні очі. Впізнаєте? Це ваша дитина. Вона чекала на вас від самого народження. Вона буде поруч, коли ви будете робити свої перші кроки як тато і мама. Вона буде любити вас. І ви будете справжньою дружною родиною, тому що в основі ваших відносин лежатиме тільки любов.
Сердечно віта
ємо усіх усиновителів із цим святом щирості, добра, великої любові до дітей. Нехай завжди у Ваших домівках лунає дитячий сміх, а діти виростають здоровими, успішними і щасливими. Хай кожного дня примножується щедрість та милосердя Ваших душ, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь