Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

БУДУЙ КАР’ЄРУ РАЗОМ ІЗ СЛУЖБОЮ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 04.10.2021 11:08
Кількість переглядів: 221

Фото без опису До декади профорієнтації "Будуй кар'єру разом із службою зайнятості" спеціалісти відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровсього міськрайонного центру зайнятості провели ряд заходів для безробітних та учнівської молоді, серед яких були профінформаційні заходи, профконсультаційні, профвідбір, тренінги та інтерактивний захід.

З особами, які мають статус «безробітний» розвивали комунікативні навички, обговорювали сучасні джерела пошуку роботи, розширювали свої знання щодо ризику нелегальної трудової міграції.Фото без опису

З учнями вивчали регіональний ринок актуальних вакансій, знайомилися з місцевими вищими навчальними закладами, проходили психологічне тестування, брали участь в майстер-класах та пробували себе в різних професіях.

Служба зайнятості й надалі сприятиме населенню в успішному, комфортному працевлаштуванні та побудові кар’єри, а також допомагатиме визначитися з основним бажанням – «Ким я хочу бути»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь