Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Відкриття поліцейської станції в Лиманській громаді

Дата: 28.09.2021 15:09
Кількість переглядів: 2614

Фото без опису28 вересня, у Лиманській громаді відкрили #поліцейську_станцію, яка обслуговуватиме 6 населених пунктів та 2 курорти . Вона стала 1-ю серед 91 громади Одеської області, які відкрито на Одещині в рамках реалізації проєкту Національної поліції України #Поліцейський_офіцер_громади. Станція розташована у селі Лиман, по вул. Героїв України, 50 а.Фото без опису

Віднині тут працюватиме свій поліцейський офіцер громади – старший лейтенант поліції Владислав Аросланов. Правоохоронець обслуговуватиме понад 5 тисяч населення з 6 сіл, що входять до складу Лиманської громади.

В урочистому відкритті нового приміщення взяли участь представники органів місцевого самоврядування та керівництва поліції, зокрема: керівник Національної поліції в Одеській області Микола Семенишин, голова Лиманської громади Василь Резніченко та начальник відділення поліції №2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції ГУНП в Одеські області полковник поліції Олександр Бодюл.

Фото без опису Василь Резніченко повідомив: «На станції створені необхідні умови для прийому громадян, опрацювання інформації та відпочинку офіцера. Окрім того, завдяки підтримці тергромади, у поліцейського є службовий автомобіль Renault Duster».

Як зазначив очільник управління Національної поліції в Одеській області: «Поліцейська станція у громаді – це, по-перше, зручність для місцевих жителів, які можуть звернутися до представника влади; по-друге, для самого правоохоронця, який контролює правопорядок на території та швидко реагує на зміни в оперативній обстановці».Фото без опису

Відкриття поліцейської станції є ще одним надважливим кроком до зміни системи взаємовідносин між населенням та поліцією, адже поліція стає ближчою до людей, які відтепер матимуть змогу на місці отримати вчасну та якісну поліцейську допомогу і послуги.

Довідково:

Станція Лиманської сільської територіальної громади розташована у селі Лиман на вулиці Героїв України, 50а. Поліцейській офіцер громади - старший лейтенант поліції Аросланов Владислав Ігорович, його номер телефону - (068) 836-30-96.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь