A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Презентація роботодавця

Дата: 06.10.2021 12:37
Кількість переглядів: 257

Фото без опису    Основним завданням служби зайнятості є допомога шукачам роботи у працевлаштуванні, але досягти позитивного результату можливо лише завдяки тісній співпраці з роботодавцями. Ефективною формою підбору претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентації роботодавця, яка надає клієнтам служби зайнятості можливість отримати вичерпну інформацію безпосередньо від самих роботодавців, а роботодавцю – знайти необхідних працівників.

05 жовтня  у приміщенні Татарбунарської районної філії Одеського обласного центру зайнятості відбулася презентація КНП "ТАТАРБУНАРСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ".

.         Під час заходу керівник центру Стогній Світлана розповіла про діяльність закладу і презентувала наявну вакансію бухгалтера та ознайомила з перспективою працевлаштування за посадами молодша медична сестра та оператор котельні. Працедавець ознайомила присутніх з умовами та особливостями роботи, розміром заробітної плати.Фото без опису

Користуючись нагодою Світлана Віталіївна  наголосила на важливості щеплення та дотримання протиепідемічних заходів.

        Презентація роботодавця пройшла інформативно. Зацікавлені особи отримали вичерпні відповіді на запитання. Така форма роботи з роботодавцями та шукачами є результативною, адже і роботодавці і шукачі можуть поспілкуватися і з’ясувати всі питання на місці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь