Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПІДСУМКИ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «ПАКУНОК ДОБРА»

Дата: 27.10.2021 10:37
Кількість переглядів: 250

Фото без опису  До Міжнародного дня людей похилого віку Центром надання соціальних послуг Лиманської сільської ради була організована благодійна акція «Пакунок добра». У рамках цієї акції до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання – «Будинок Милосердя» надійшла благодійна допомога у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни та інших товарів першої необхідності від учнів, їх батьків, вчителів Трапівського НВК, парафіян Свято-Різдво-Богородичної церкви села Струмок, Свято-Миколаївської церкви села Приморське Одеської єпархії Української православної церкви, родини Білоконенко (м. Татарбунари), Оленіченко (м. Одеса) та інших благодійників, які вирішили залишитись інкогніто.

Також, передано допомогу у вигляді продуктового набору (цукор, крупи, макаронні вироби) ветерану Другої світової війни Колпаку С.П. (с. Приморське).

Загалом під час благодійної акції було зібрано 161 кг овочів та фруктів (картоплі, буряку, цибулі, яблук), 58 кг різних круп, 70 кг цукру, 40 кг борошна, 42 кг макаронних виробів, 4,6 кг олії, а також миючих засобів на загальну      суму 6 413 грн.

Крім того, відчутну підтримку отримано від БО «Фонд Милосердя, Відродження і Розвитку «Еммануїл» (с. Струмок), який в черговий раз передав допомогу у вигляді постільної білизни, засобів гігієни, технічних засобів пересування, матраців до ліжок для мешканців «Будинку Милосердя», а також вживаного одягу, взуття, дитячих візків та велосипедів для сімей з дітьми, які перебувають у скрутному становищі.

Відрадно, що в наш час ще є місце доброті, що люди Татарбунарщини переймаються життям людей, які перебувають у складних життєвих обставинах, вони небайдужі до їх проблем.

Висловлюємо щиру вдячність за чуйність, доброту та милосердя! Здоров’я, натхнення, духовних сил, миру Вам та Вашим близьким!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь